COMUNICAT DE PROTESTA DE L’ACE VERREGASSOS DE RIUDAURA CONTRA LA INJUSTA SETÈNCIA DEL PROCÉS.

Malgrat la nostra entitat sempre ha intentat quedar al marge del debat polític avui no podem fer altra cosa que mostrar el nostre rebuig frontal a la sentència que ha emès el Tribunal Supremo d’Espanya i que ha condemnat a deu càrrecs electes del nostre país i a dos activistes a penes que van dels 9 als 13 anys de presó per uns fets que en cap cas s’ajusten al redactat de la sentència.

Els que avui creuen haver signat la solució no han fet més que agreujar el problema.

Polítics i activistes han estat condemnats per defensar cívicament i pacíficament un dels drets més bàsics que tenim com a poble que és el de la participació i el de l’autodeterminació i és per això que amb aquesta sentència també ens condemnen als més de 2 milions de persones que vam participar d’alguna manera o altra al referèndum de l’1 d’octubre del 2017.

No es pot resoldre un conflicte polític des de la força, no es pot resoldre un conflicte polític des d’un tribunal de justícia. El conflicte s’ha de debatre i resoldre dins del marc de la política i sense condicions.

Des de Verregassos de Riudaura fem arribar tot el nostre suport als presos polítics (als condemnats avui i als que esperen en presó preventiva que s’iniciï el seu procés judicial) i als seus familiars i amics.

LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS!!

ACE Verregassos de Riudaura. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free