CIRCULAR INFORMATIVA OCTUBRE DEL 2019

CIRCULAR OCTUBRE DEL 19.

 Benvolguts socis:

– Eh que si…? Eh que ja fa temps que ho diem…? Eh que tot es va perdent…? Que si aquesta mainadica que va pujant, això… Que si aquesta mainadica allò… Doncs aquest final d’istiu, he vist que è ben veritat. Això, es perd. Però no pas ben bé tot per culpa de la mainadica, no. Estava jo sopant paella per les festes d’Aulot a la muralla, amb els de Riudaura… Si, si… Aquells que, segons la dita, quan plou, la deixen caure. Quan, de sobte, van passar quatre gotes mal comptades. Tot i que ja ho deien els de la organització. Que no patíssim, que era un cap de núvol, i que no faria pa rè. Els de Riudaura, si, si, aquells que la deixen caure, en un tres i no rés, ho van tenir tot desparat, net, i endreçat dins dels cotxes, a punt de tornar-ho tot per munt. I què feia el del pla de dalt? Doncs si rè… Allà… Amb el pot a la ma, tot guaitant com a el lloc a on havien d’estar els de Riudaura, ja no quedava ben rè, mentre que toooootes les altres colles que participaven al concurs de paelles, feien xerinola, tot fent el cafè i la ratafia. Que la deixen caure…? La mare que em va parir… Els collons la deixen caure!  

I mentre veiem com a Barcelona estan foguera amunt foguera avall, tot i no ser St. Joan, anem a veure què tenim per aquest mes.

● La Castanyada: Ep, que ja tenim la castanyada aquí. Qui la vulgui celebrar amb nosaltres, ja ho sap. El divendres 1 de Novembre ens trobarem, a la vora del foc, a 2/4 de cinc de la tarda,a on sempre, a la Plaça del Gambeto. Torrarem castanyes, menjarem moniatos, i berenarem. Farem tabé el nostre setè concurs de “llançament d’escombres i vol rasant”, amb premi pels que s’hagin guarnit millor per l’ocasió (amo i escombra), i per la que voli me lluny. Les castanyes i moniatos tindran un preu de 3€, i per qui vulgui berenar (coca amb xiculata, i un vas de suc) 2€. Els porrons de moscatell aniran a càrrec nostre.  I com sempre, el mateix dijous pel matí, ens trobarem a 2/4 de 10 a la Plaça del Gambeto, per anar fins a La Plana a collir totes les castanyes que torrarem per la tarda (per si la collita no è gaire bona, en tindrem unes quantes de comprades). Recordem que aquest activitat è oberta a tothom.  

I de moment, rè més. Salutacions

ACE Verregassos de Riudaura

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free