INSCRIPCIÓ CONCURS SÀPIENS

Salut Verregasos:

– Si us fa gràcia participar al concurs Sàpiens The Game, podeu aprofitar aquest article per apuntar-vos-hi. Us recordem que, Sàpiens The Game, es un concurs a on es competirà amb temes tant diversos com són: la literatura universal, la memòria, el càlcul, la lògica, la geografia, la música, el cinema, l’actualitat o la premsa rosa. La finalitat d’aquest concurs és recaptar fons per l’ONG Acción Planetaria. Per fer un equip, haurem de ser entre 6 i 8 persones, i el preu per concursant és de 25€, dels quals 10 aniran per l’ONG. El concurs es farà el 28 de setembre, al pavelló firal. L’equip es farà per rigorós ordre d’inscripció. Trobareu tota la informació més abaix, a la circular del mes d’agost. I també a www.sapiensolot.cat. Quan abans tinguem les persones, abans ens hi podrem incriure.

Uneix-te a la conversa

5 comentaris

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free