INSCRIPCIONS AL SOPAR DE FESTES DEL TURA

Salut Verregassos:

Podeu utilitzar aquest article per apuntar-vos al sopar de paella de les Festes del Tura 2019. El sopar es farà el dilluns 9 de setembre al passeig de la muralla. Ens trobarem a les 8 per començar a muntar. Per tant, ENS FARÀ FALTA UNA MICA DE GENT. El sopar començarà pels volts de les 10. Aquesta es una activitat oberta a tothom, i el preu resultarà de la divisió del cost de la paella pel número de comensals. Pels godais, com sempre, de gratis. la data límit per apuntar-vos-hi, és el 28 d’agost. Ah si. I PENSEU A PORTAR LA CAMISETA, QUE SEMPRE CARDAREM MÉS GOIG!!

Uneix-te a la conversa

15 comentaris

  1. Aquí van 4 mes, Arnau Ferran, Estel i Sergi , Arnau ja es verregas (tot i que no s’ha fet el trapàs com cal) que ja te 10 anys.

  2. La Lourdes Mach, en Rodet, i dos no socis més també s’hi fan. En total, 4 no socis.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free