INSCRIPCIONS DEFINITIVES MAR I CEL.

Salut Verregassos.

Ara si, definitivament anirem a veure Mar i Cel el 14 de Març. Feu servir aquest article per apuntar-vos. Teniu tota la informació amb els preus de l’activitat a la circular de Desembre. Per qualsevol altre dubte podeu trucar al Sr. Ramon Font al 699 775 881. Ja us informarem dels horaris, però compteu que anirem a la sessió de tarda, i que comença a 2/4 de 6. IMPORTANT!!. Una vegada s’hagin comprat les entrades, encara que hi hagi algú que no pugui venir, haurà d’efectuar igualment el pagament de l’activitat. El que si que serà possible, és que vingui una altra persona en lloc seu. Per això, per si hi ha més demanda que oferta, es farà una llista d’espera. I recordeu, places limitades. Tanquem les inscripcions el 25 de Gener. NO BADEU!!

Uneix-te a la conversa

6 comentaris

  1. De moment, aniran a veure Mar i cel: Birosta, Eva Gallardo, Remei, Elsa, Ramon, Yvonne, Jana, Aina, Caro, Carles (no soci), Montse Ferrer, Idoia, i Naia. Algú més?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free