NOVETATS PER SORTIDA DE MAR I CEL.

Salut Verregassos.

Quan vam decidir en la reunió que estaria bé anar a veure Mar i Cel, vam veure que acabaven les representacions a finals de gener. Per això no vam fer sondeig previ, que és el que solem fer en aquets casos. Doncs bé, ara hem vist que han prorrogat, com a mínim fins a començaments de Març. Per això hem decidit canviar les inscripcions, per un sondeig. Al ritme que van les ventes, és problable que el 9 de Gener ja no quedin localitats pel dia 31. I si en queden, segur que si hi anem més endavant, les trobarem millors. El que segueix igual, és que el dia seguirà sient un dissabte, a la sessió de tarda. De totes maneres, per aprofitar-nos dels descomptes per grups, ens fa falta més gent. ANIMEU-VOS, QUE VAL LA PENA!!

Uneix-te a la conversa

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free