CIRCULAR FEBRER 2015

Benvolguts socis:

– Ja teníem els congeladors plens de pa, per si de cas. Havíem trucat a establiments Coll per encarregar les cadenes, no fos cas que ens en quedéssim sense. Les catiusques a punt, per si havíem de sortir. Ja havíem caçat el tubulars, per no passar fred de cames. Fins i tot, havíem buscat el número de telèfanu per trucar al de la pala que netegés el Coll dels Morts i que els de Riudaura poguessin baixar a treballar. Au va…!! Si hasta els de la tele 3 ho havien dit, i les cebes d’en Pauet de Sta. Pau, confirmat. Aquí estàvem tots a punt. I què, eh? Pa rè no va fer. En canvi, a d’altres llocs, van caure quatre ballarusques i ho va posar tot rodes enlaire. È ben bé… Ja ni sap nevar, ni sap fer rè!!.

De totes maneres, no endreceu gaire lluny els tubulars, que somus a Febrer, i encara queda hivern.

● MES DE FEBRER MES DE COBRAMENT DE QUOTES: Com cada any podeu fer efectiu el pagament de la quota (15€) al següent nº de compte corrent de “La Caixa” 2100 8179 66 2300023772 (oficina del Maria Reina). Penseu a posar el vostre nom a l’hora de fer l’ingrés. Per poder agilitar al màxim els cobraments, us demanem que no us excediu del temps límit (mes de Febrer), i així no us apuntarem a la llista negra. També us agrairíem que tot aquell que es vulgui donar de baixa, esperem que cap, ens ho comuniqui trucant al Sr. Albert Colomer (676 075 051); o bé al Sr. Ramon Font (699775881). A més, si ens ho voleu pagar en persona, també podeu aprofitar el dia de la calçotada.

● 12ª CALÇOTADA POPULAR: Vaaaaaaa…, que d’aquí poc ja tindrem els calçots a mida. Només faltarà que quedem un dia. Que us sel•la el Diumenge 8 de Març? Doncs som-hi. Ens trobarem, com sempre, a sota el Centre Cívic a les dues del mig dia, però sereu benvinguts si veniu abans a donar-nos un cop de mà. A part dels calçots també hi haurà entreteniments, i tai a la brasa. Us podeu apuntar trucant al Sr. Ramon Font (699775881); o bé a verregassos.com. La data límit d’inscripció è el dia 1 de Març (places limitades). Aquests son el preus de l’activitat: Soci 8€; no soci adult 20€, i no soci d’entre 5 a 10 anys 8€ (venda de tiquets per als no socis al Bar Pilar, i a la fleca). Com sempre pels godais è de gratis. A més, si voleu optar a uns meravellosos premits, no dubteu a participar en el concurs de salses. Ep, i sinó voleu menjar amb els dits, penseu a portar-vos els coberts!!

● SORTIDA MAR i CEL: A tots els que es van apuntar per anar a veure Mar i Cel. Sortirem el 14 de Març a dos quarts de tres la tarda de la plaça tiradors. L’obra, que comença a les 17’30 h, T’HE UNA DURADA DE 2 HORES I 35 MINUTS. Després de l’obra, donarem una hora perquè la gent, si ho vol, pugui menjar una mica. Per tant, fet i fotut, estarem de tornada entre quarts d’onze i onze de la nit. Els preus, que inclouen entrada amfiteatre més autocar, són els següents: Verregassos mé pitits de 14 anys: 40€; Verregasos 55€; No socis 65€. Es pagarà el mateix dia. IMPORTANT: Si algú no pot venir, haurà de pagar igualment l’import total de l’activitat. Ja que ja s’ha fet la reserva, i pagament. El que si que es podrà fer, previ avís, è que vingui una persona enlloc d’una altra. Doncs va, dit això, ara si: LES VELES S’INFLARAN, EL VENT…..

● FUMATA BLANCA: Tal i com ja vam comentar en la circular de Desembre, en la darrera Assemblea General Ordinària tocava, si feia el cas, hi havia d’haver canvi de junta. Doncs bé, ens plau informar-vos que HABEMUS JUNTA NOVA. Des d’aquí volem donar les gràcies a la Junta sortint, i molt especialment a la Srta. Carolina Carrillo per la tasca realitzada com a Presidenta de Verregassos en aquest darrers quatre anys. Cam tabé, felicitar i encoratjar als components de la nova Junta, i recordar-vos que l’important no és tenir Junta, sinó tenir ganes de Verregassos. I que Verregassos l’hem de fer entre tots. SOM-HI!!

I de moment, rè més. Salutacions

ACE Verregassos de Riudaura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free