CIRCULAR FEBRER 2012

Benvolguts socis:

– Comencem un nou any, però a part del número, no sel•la pas que hagin canviat masses coses. Els polítics, ara els des del costat dret, segueixen fent bo aquell ditxu castellà del “donde dije digo….”, que tant criticaven no fa ni quatre dies. Els nois del Madrit, amb en Mou i en Pepe al capdavant, segueixen sense saber com fer-s’ho per guanyar al Pep team. I els de l’Espanyol…., bé, els de l’Espanyol…, na fent, com en Met. El nou govern, igual que el vell, dient que l’atur mai de la vida arribarà una xifra que, al cap de poc, ja s’ha quedat curta. I mentre el poble ens comencem a quedar sense forats per estrènyer encara més el santiron, els corruptes de torn, segueixen fent de les seves. Ja ho veieu, no ens ha ni calgut donar el cent dies de gràcia al 2012 per comprovar que, després de la tonteria de les campanades, tot segueix força, força, igual. Bé, tot, tot…, no. Per que l’altre dia ens vam enterar que, la gran Paloma San Basílio, canvia la canción ligera Española , per la música Dance. Que si…, ja ho sabem…, demanàvem canvis… Però almenys aquest…, calia?

I mentre esperem a les revetlles d’estiu per poder comprovar com li ha anat a la Paloma, potser que entremig ens entretinguem una mica, no? Doncs va!!

● Matança: Tot i que ja teníem la data a punt, per motius d’agenda, ens veiem obligats a deixar-la per més endavant. En la propera circular us donarem més informació.

● 9ª calçotada popular: Qui el dia 11 de Març vulgui menjar calçots, que tingui el pitet a punt, perquè ja tenim aquí la 9ª edició de la nostra Gran Calçotada Popular. Com sempre la farem a sota el Centre Cívic i començarà a les dues, però sereu benvinguts si veniu abans a donar-nos un cop de mà. A part dels calçots també hi haurà tai a la brasa. Cal que tothom es porti els coberts. Us podeu apuntar trucant a la Srta. Caro Carillo (649589890); o bé a verregassos.com. La data límit d’inscripció è el dia 5 de Març (places limitades). Aquests son el preus de l’activitat: Soci 10€; no soci adult 18€, i no soci d’entre 5 a 10 anys 10€ (venda de tiquets per als no socis al Bar Pilar, i a la fleca). Com sempre pels godais è de gratis.
Com ja è tradició, hi haurà el concurs on es premiarà a la salsa més bona. Animeu-vos a participar-hi. Ah!!, i si no hi voleu participar però voleu preparar salsa, no patiu que també ens la menjarem.
Us hi esperem a tots. A VEURE QUI S’EMBRUTIRÀ MÉS!!!

● Mes de Febrer, mes de cobrament de quotes: Com cada any podeu fer efectiu el pagament de la quota (15€) al següent nº de compte corrent de “La Caixa” 2100 8179 66 2300023772 (oficina del Pla de Dalt). Penseu a posar el vostre nom a l’hora de fer l’ingrés. Per poder agilitar al màxim els cobraments, us demanem que no us excediu del temps límit (mes de Febrer), i així no us apuntarem a la llista negra. També us agrairíem que tot aquell que es vulgui donar de baixa, esperem que cap, ens ho comuniqui trucant a la Srta. Caro Carrillo (649589890); o bé al Sr. Ramon Font (699775881).

I de moment, ré més. Us saludem cordialment

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free