CIRCULAR DESEMBRE DE L’11

Benvolguts socis:

– Tal i com està el pati, ara que es va acostant la nit mé màgica de l’any (esperem que els Reis Mags no es vegin afectats per cap ERE, o que els hi hagin d’embargar els camells, ni que s’hagin d’acollir a cap prejubilació), creiem que podeu estar ben tranquils. Que si…, que ja ho sabem…, que els Reis ho veuen tot. Però ja us ho somus dit…, ben tranquils. Que què? Que no sou fet massa bondat?. No patiu, no cal. Per que entre banquers que augmenten sospitosament els seus plans de pensions; polítics que, una vegada estan fora del govern, diuen que ja saben com fer-ho per arreglar-ho tot; membres de la Casa Reial, presumptament, desviant diners públics, diputats que con tal de que els no hi retallin les dietes ni complements, son capaços de passar les tisores allà on faci falta; i d’altres coses que segur que ens deixem…, creiem que la producció de carbó d’enguany, no donarà l’abast per tothom. O sigui que ja ho sabeu, teniu poc menys d’un mes per seguir portant-vos malament. Ara que…, no tempteu a la sort, i tampoc us passeu, eeeeh…. Que ja ens coneixem!!

Però anem a pams, que abans no arribin els Reis, primer haurà de passar el Nadal, no?

● TIÓ DE RIUDAURA: Aquest any farem cagar el tió el dia 17 de Desembre a les 6 de la tarda a la plaça del Gambeto. A més, com sempre, també hi haurà xiculata desfeta, i alguna altra suspresa. L’acte, que è obert a tothom, s’organitza juntament amb l’AMPA de l’escola Lluís Castell de Riudaura.

● QUINA: La “niña bonita”; un parell…, de cametes…, les d’en Miky, que les ensenyi, que les ensenyi; en Maradona, el de la por, l’any que es van destapar més ampolles de cava…, i algun altre de nou que de ben segur sortirà. Ja ho veieu, en Llonga ja té tots els números a punt i la veu ben afinada, i segur que en Miky ja ha repartit els lots. Ara, només falta saber qui marxarà carregat de regals cap a casa. Vols ser tu? Doncs va, Verregassos juntament amb l’AMPA de l’escola Lluís Castells de Riudaura, us convida a participar a la magnífica Quina (si, any de retallades. Nosaltres també retallem una Quina) que realitzarem el dia de Nadal, al Bar Pilar les sis de la tarda. Animeu-vos a reactivar la crisi, que en algun lloc us heu de deixar la paga doble (si es que encara no us l’han retallada, clar). Us hi esperem!!

● ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA: Arriba l’hora de passar comptes, i fer balanç. Qui vulgui venir a comprovar com la Junta de Verregassos fa estar quiets allà on són els números, i no els desvia a cap butxaca, l’esperem el 15 de Gener, a 2/4 de quatre en primera convocatòria, o a les cinc, en segona, al Bar Pilar. A més, abans de l’Assemblea, a les quatre, farem la reunió equivalent al mes de Desembre. Per tant, i pel que fa al tema reunions mensuals, aquest Desembre, tanquem per vacances.

I ré mes. Tot esperant que el 2012 us sigui més favorable que no pas el pinten, i que els Niños de San Ildefonso se’n recordin del nostre número el dia de la Rifa. Us desitgem unes BONES FESTES A TOTS!!!

ACE Verregassos de Riudaura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free