INSCRIPCIONS SOPAR FESTES DEL TURA.

Salut verregassos.

Podeu aprofitar aquest article per apuntar-vos al sopar de les Festes del Tura d’aquest any. Com ja hem informat a la circular, el sopar es farà el 9 de Setembre al Passeig de la Muralla. Començarem a muntar a les 8 del vespre, i soparem, quan ens digui la organització. Pels voltants de 2/4 de 10. El menú, amanida, i paella de mar i muntanya. Per si hi ha algun veg’a/vegetarà, hi ha possibilitat d’amanida d’arrós o de pasta (cal que ho notifiqueu a l’hora de fer la inscripció). I el preu, serà dividir el cost total del sopar, entre tots. Recordar que com a inscripció, cada persona haurà de pagar 2€, que anirà integrament, a la Fundació Albert Bosc, per la construcció de a nova Unitat d’Oncologia Pediàtrica de l’Hospital Vall d’Ebron. Aquesta és una activitat oberta a tothom. Data limít inscripció 25 D’AGOST. No badeu!!

Uneix-te a la conversa

14 comentaris

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free