CIRCULAR AGOST 2022

                   Benvolguts socis:

– cagu’m coi….. Mai havíem estat durant tants dies sota taaaanta calor. La península encesa pels quatre costats. Els nostres boscos amb els arbres rossos-torrats de tant de sol. Ben aviat les granotes hauran d’anar amb cantimplores perquè ja ens avisen de restriccions d’aigua. I per no parlar d’aquella sensació taaaaant desagradable que tens a les parts nobles, quan t’asseus al seient d’escay negre de la vespa, després d’haver-la deixat una estoneta al sol. Ja ens ho deien ja, aquella pandilla taaaaaant maca que es va conèixer un istiu de començaments dels 80 a Nerja. En Pancho, La Bea (què guapa ella), la Desita, en Javi, el pagafantes d’en Quique, els pitits Tito i Piraña, la Júlia i el vell mariner Chanquete. Ja ens ho deien, tot cantant: “Nuestro mundo es la tierra, cuidaremos de ella, no mateis mi planeta por favor….”. En vistes però del que està passant, em sel·la que, entre uns i altres, no els hi hem cardat gaire cas. Doncs bé, tal i com ja he escoltat més d’una vegada aquest dies, aprofitem bé aquest istiu, perquè serà un dels més fresquets que gaudirem en els propers anys.      

Abans però de torrar-nos del tot, us expliquem el que us tenim apreparat.

 ● SOPAR FESTES DEL TURA: Ja ho sabeu no, que pel sopar de Verregassos de les Festes d’Aulot, toca Paella? Tothom que en vulgui menjar, que s’apunti abans del 25 d’Agost a l’article corresponent a  www.verregassos.com, o bé que truqui al Sr. Ramon Font al 699 775 881. Com en els darrers anys, aquesta activitat està inclosa dins del concurs de paelles que organitza la Penya Aoapix, que aquest any es celebrarà el divenrres 9 de Setembre, al Passeig de la Muralla. Les paelles es començaran a coure a partir de les 8, i el sopar es realitzarà pel voltants de les 10. Aquesta è una activitat oberta a tothom, i el preu serà el resultat de dividir el cost total de la paella. A aquesta quantitat, aquest any, se li haurà de sumar 2€, en concepte d’inscripció. Aquests 2€, aniran ÍNTEGRAMENT a la Fundació Albert Bosc, i s’utilitzaran per la creació de la nova Unitat de d’Oncologia Pediàtrica de l’hospital Vall d’Hebron. Pels Godais, com sempre, de gratis (a excepció dels 2 eurus que ens demana la organització) . Ah, i penseu a portar la camiseta de Verregassos.

I de moment…., rè més. Tot esperant que no es fongui ningú.

ACE Verregassos de Riudaura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free