INSCRIPCIONS CALÇOTADA.

Bon dia Verregassos! A causa de la previsió de pluja per aquest diumenge, l’organització de la calçotada hem decidit ajornar-la fins al dia 10 d’abril. Per aquest motiu reobrim el període d’inscripcions (i anul·lacions) per si algú vol apuntar-se o desapuntar-se per la nova data.

Salut Verregassos. Podeu utilitzar aquest article per apuntar-vos a la calçotada del dia 20 de març 10 d’abril. El preu és de 10€ per verregàs, i com sempre, pels godais, de gratis. La data màxima per la inscripció és el 13 de març. Recordeu que aquí només s’hi poden apuntar els socis. Els no socis, han de comprar el tiquet corresponent, a l’ajuntament.

Uneix-te a la conversa

43 comentaris

 1. Bones!
  4 verregassos i 1 godai més (Míriam, Laura, Carla, Paula i Jordi).
  Salut!!

 2. Des de presidència, confirmem 5 socis més. Yvonne, Aina, Jana, Cèlia , i servidor.

 3. 2 adults i un nen apuntats a l’ajuntament.

  AMB AIXÒ QUEDEN TANCADES LES INSCRIPCIONS

 4. Lluc, Berta i dos nous socis i godai que venien de part de l’Albert no venen.

  Eva, Birosta i Elsa s’apunten

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free