CIRCULAR INFORMATIVA FEBRER 2022

Benvolguts socis:

– No se si a vosaltres us passa una mica el mateix, que a mi. Però…. No us sentiu una mica estafats? Ja fa temps, per la tela, o al cinema, veiem flims del futur, del dos mil i picu, o sigui d’ara, i veiem com es podia viatjar en el temps, com la roba s’eixugava sola, com els cotxes volaven, com podíem anar a la lluna com aquell qui rè. I què…, eh? Ho podem fer….? Dons això. Vaja estafa. Com a molt, com a molt, hi han cotxes que els hi dius a on vols anar, i t’ho indiquen, però….. Fa un temps que a casa ens en vam firar un dia li, i li vaig dir. “A ver Kit. Olot, calle Esteve Pauluzie Mallola….”, “Esteve Pauluzie Mallola….”. ES-TE-VE PA-U-LU-CI-E MA-LLO-LAAAAAAAAA….!!!!!!”. Que si, que si.. Que ho podia posat al navegador del mòbil i m’hi hagués portat igualment. Però a en Michael Knight no li feia falta. Ho deia, i en kit, a creure. I no com el meu. Doncs això. UNA ESTAFA!!

Mes de Febrer, mes de cobrament de quotes: Després de l’impàs dels dos últims anys, pel coi de la acòvid, aquest, com que pensem (esperem-ho), tornar a les activitats, tornem a recuperar les quotes.  Com sempre, podeu fer efectiu el pagament de la quota (15€) al següent nº de compte corrent del Banc de Sabadell:  0081 0111 03 0001502454 (oficina del firal). Penseu a posar el vostre nom a l’hora de fer l’ingrés. Aquest any però, allargarem el període fins el 20 de març (dia de la calçotada). Així doncs, per poder agilitar al màxim els cobraments, us demanem que no us excediu del temps límit, i així no us apuntarem a la llista negra. IMPORTANT, per evitar que us cobrin comissions, millor que ens pagueu la quota directament a nosaltres. Per fer-ho, podeu passar pel Bar Pilar a la propera reunió, el dia 25 de febrer, o bé, com ja hem dit, aprofitar el dia de la calçotada.

● Calçotada popular: Primer vam recuperar la Castanyada, i llavors, tot i la 6ena onada, vam salvar el tió. Però aquesta activitat, com que va ser la primera que vam suspendre, no negarem que en fa mooolta gràcia tronar-la a fer. Així doncs El Diumenge 20 de març torna LA CALÇOTADA (16ena edició). Com sempre, ens trobarem, a sota el Centre Cívic a les dues del mig dia, però sereu benvinguts si veniu abans a donar-nos un cop de mà. A part dels calçots també hi haurà amanida catalana, carn a la brasa, i postres. Us podeu apuntar trucant al Sr. David Jané (610272875); o bé a l’article corresponent a Verregassos.com. La data límit d’inscripció è el dia   13 DE MARÇ (places limitades). Aquests són el preus de l’activitat: Soci 10€; no soci adult 25€, i no soci d’entre 5 a 10 anys 10€ (venda de tiquets per als no socis, a l’Ajuntament). Com sempre pels godais è de gratis. Tota l’activitat estarà adaptada a la mesures anti-còvid que estiguin vigents aquella data. I per aquest motiu també hem cregut oportú, no fer el concurs de salses. Però no patiu, que hi haurà salsa Ferrer per tothom. Ep, i sinó voleu menjar el tai, o l’amanida catalana amb els dits, penseu a portar-vos els coberts!!

I de moment, rè més. Esperant que aquesta tornada ja sigui la definitiva…

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free