INSCRIPCIONS 19ª FESTA VERREGASSA.

Salut Verregassos.

Podeu aprofitar aquest article per apuntar-vos a la Festa Verregassa d’aquest any. La farem el 8 de Juliol pels voltants del Centre Cívic, i començarà a les deu del matí, amb un esmorzar. És imprescindible portar una camiseta blanca que, com a mínim, es pugui embrutir. Penseu també a dir a quin apats, esmorzar, dinar i/o sopar, assistireu. I rés més. Només recordar que la Festa és totalment gratuita, i només per socis. Teniu temps per fer la inscripció fins el 2 de Juliol. Ah si, me’n oblidava d’un detallet. A més de tot això, la Festa també pot ser, APOCALÍPTICA!

Uneix-te a la conversa

13 comentaris

  1. Els Font Moya serem 4. A esmorzar i dinar. El tema sopar, depén de com portem el tema preparatiu sortida de de vacances. Marxem l’endemà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free