CIRCULAR INFORMATIVA JUNY DEL 2017

Benvolguts socis:

– Déu meu senyor…, qui ens ho havia de dir. D’una altra persona, dius mira…. Segons com, t’ho pots arribar a esperar. Però d’ell…?. Ell, que ho va ser  tot per nosaltres. No només el nostre President. El nostre  guia, la nostra llum va ser!. I ella…? Ella pla. Sempre al seu costat. Ni una mica de més, ni una mica de menus. Amb aquella dignitat, amb aquell porte. Allò era una dona. No ens mereixem el que ens han fet. Amb lo que somus els catalans. Serius, treballadors, honestos… Sobretot això, honestos. Quin disgust. I parlant d’una altra cosa. No us fa falta pa rè d’Andorra? Aquest cap de setmana hi he de fer un puja i baixa i ho podríem aprofitar. No sé. Tabacu, sucre, paraigües d’aquells que toques el boto i s’obren, formatge, algun equip de música, caixes de licor…? No patiu, que vaig amb el cotxe gros, i ho posaré tot al darrere, ben posat, que no es noti. A més, ja casi em mig coneixen a mi, per allà la duana.

I tant si aquest istiu visiteu a Andorra, com si no, anem a veure què tenim per aquest Juny/Juliol.

  • Caminada: Cert que, com us vam dir a la circular del mes d’Abril, ja teníem la caminada a punt. Però per motius d’agenda, l’hem hagut de deixar per més endavant. Tant aviat com trobem una data, us proposarem d’anar a fer un volt per l’estany de Banyoles. Però segurament, serà ben passat l’istiu.

 

  • 19a Festa Verregassa: Si s’acosta Juliol, s’acosta la nostra Festa. I aquest any, ja en portarem dinou. Així doncs, tothom que vulgui gaudir del dia més Verregàs de l’any, que s’apunti a la Festa que s’està organitzant pel dissabte 8 de Juliol. Ho podeu fer, com sempre, a l’article corresponent a www.verregassos.com, o bé, trucant, o enviant un WhatsApp, al Sr. Albert Carrillo al 675 254 277, abans del 2 de Juliol. A l’hora de fer-ho, penseu a especificar a quins àpats, esmorzar, dinar, i/o sopar, assistireu. Les activitats, que es faran al Centre Cívic (sala polivalent, i pista), començaran amb un esmorzar a les 10 del matí. Imprescindible, perquè la Festa surti el mé bé possible, que porteu una SAMARRETA BLANCA. A poder ser, una que no li tingueu gaire estima. Ara compteu com deurà acabar…. També dir-vos, que aprofitarem aquest dia per fer pedidu de camisetes Verregasses. Portarem camisetes de mostra per provar les talles, i que cadascú, encarregui les que li facin falta. Doncs rè, ja ho sabeu. Si voleu gaudir d’una Festa que, amenaça a ser, fins i tot, APOCALÍPTCA, us hi esperem. Recordeu que, com sempre, la Festa è totalment de GRATIS, i només per socis.

I de moment, rè més. Esperem gaudiu d’una bona entrada d’istiu.

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free