CIRCULAR MAIG DEL 14

Benvolguts socis:

– Hosti, hosti, quanta crispació i mala llet que hi ha per aquí aquests dies. Sort però que entre el seny d’en Mas, la tercera via, i els títols del Barça, ajudaran, tots plegats, a relaxar tot aquest clima. Perquè…, a que quedem relaxats quan el Barça guanya la seva copa del Rei, eh? I si pot ser contra el Madrit, millor! Que, què…? Que no? Ah.., aquest any no l’hem guanyada…? I què!! Que se la quedin. Però i la lliga? Aquesta è més important. È la de la regularitat, la del millor equip, la del… Com…? Que segurament tapoc…? La mare que em va parir, ja em començo a posar de mala llet una altra vegada. Però buenu, calma…. Perquè la bona è la xampions. Aquesta si!! Ja canviarien els madrilenyus la lliga i la copa per la dèsima. No cardis… Ni a semis hem arribat? Aaaaaa no. Això si que no! Fins aquí podríem arribar! Ja se’n poden anar a prendre pel sac en Mas, la tercera via, i la mare que els va matricular tots plegats. Ara si que ho hem de tenir clar el proper catorze de Novembre. Qui s’han cregut que som nosaltres!!

Com…? Que el Barça encara depèn d’ell per guanyar la lliga? Au, va!! Ara ja estic crispat, ara tant li carda. Me’n vaig a fer activitats. A veure quines tenim?

● Excursió al Puigsacalm: Anem a caminar una mica l’u de Juny?. Doncs va. Quedarem a ¼ de 9 al Caprabo (Les Preses), i anirem fins al Coll de Barcons, on deixarem l’autu, i començarem a caminar fins al cim del Puigsacalm. Tot plegat, entre anada i tornada, seran, encara no, set kilòmetrus, amb un desnivell acumulat de 388 metrus. A més, el que vulgui, encara es podrà enfilar fins al Puig dels llops. L’excursió è considerada de nivell fàcil. Per tant, apte per totes les edats. I després, per recuperar forces, ens pararem a dinar, qui vulgui, a Ca la Carmelita (a St. Privat), amb el següent menú: Amanida amb embotit + 1 un ou a la caputxina + una patata d’Aulot, de primer; i una mica de tai (llom, costella de xai, i llonganisseta) amb guarnició de segon. Vi, aigua i postres. Tot plegat 18€. També hi ha la possibilitat de menú infantil: Mucarrons més tai de segon, a un preu de 12€. Penseu a portar esmorzar, i l’equipament adequat. La data màxima per apuntar-nos a l’activitat, è el 26 de maig, i cal fer-ho trucant al Sr. Ramon Font (699 775 881), o bé a Verregassos.com. IMPORTANT: Penseu a especificar si us quedeu a dinar o no.

● Visita al Mas Batllori de Banyoles: Ens feia gràcia anar fins a Banyoles perquè els del Mas Batllori ens expliquessin moltes coses sobre els rèptils. Doncs rè. Ho haurem de deixar per més endavant, ja que les dates que tenen, a nosaltres no ens van bé, i les que si que ens hi van, ells no les tenen disponibles. Llàstima, perquè ja que érem allà, també volíem anar a visitar a la Ramona, que segur que fa temps que no l’aneu a veure. Doncs això, per més endavant.

Roser de Riudaura: Durant tot un any, els del taller de teatre de verregassos, s’han anat trobant per preparar-nos alguna cosa. Doncs ha arribat l’hora de veure’n els resultats. Per això, i dins dels actes del Roser, el dissabte 7 de Juny, a les onze del matí, i darrere el centre cívic, ens fa molta il•lusió convidar-vos, a la presentació de l’obra “Momo, i els lladres del temps”. No hi falteu, segur que valdrà moooooolt la pena.

I si a les set de la tarda voleu acabar de fer pair el dinar, us convidem a participar també a una altra edició de la “Pujada al Rompeculs”. Aquestes activitats es fan col•laborant amb la Comissió de Fetes de Riudaura.

I de moment rè més. Esperant que gaudiu d’un bon Roser.

ACE Verregassos de Riudaura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free