Bases III Concurs de Paelles – AOAPIX – Festes del Tura

Hola Socis i amics. Aquestes són les bases del concurs que els de la penya AOAPIX ens han fet arribar per tal que tots els assistents estiguin al cas:

III CONCURS DE PAELLES- AOAPIX – Festes del Tura.

PER TAL DE FACILITAR EL FUNCIONAMENT DE L’ACTE US ENVIEM UN MAIL QUE CAL QUE US LLEGIU ATENTAMENT. PODEU REENVIAR-LO A LA GENT DE LA VOSTRA COLLA PERQUÈ TOTHOM ESTIGUI AL CAS. Moltes gràcies per participar.

1.- A partir de les 7h del vespre podeu començar a descarregar les coses. Utilitzeu la plaça Palau per fer-ho. Atenció, en principi no es podrà aparcar, només serà una zona de càrrega i descàrrega per facilitar les coses a tothom.

2.- A partir de quarts de 8 del vespre podeu passar per la taula de recepció. Allà us assignarem un lloc i un número. També us donarem el plat en el qual heu de presentar l’arròs al jurat. Us donarem bosses d’escombraries per deixar-ho tot net (recordeu que cal separar els residus : orgànic, vidre, brossa i plàstics, …)
Aquesta taula serà el punt de referència per a qualsevol dubte o necessitat. També serà la taula del jurat.

3- A l’espai assignat trobareu les taules que us hem preparat segons el número de persones inscrites. Les cadires les haureu d’anar a buscar a un lloc que us indicarem.

4.- A partir de les 9h15′ (ho direm per megafonia) podreu passar per la taula per presentar el vostre plat d’arròs al jurat (el plat que us haurem donat). Com l’any passat i recollint els suggeriments que vàreu fer, tots els membres del jurat tastaran i valoraran totes les paelles. Cal que el plat porti enganxat el número que tindreu assignat (ja us ho explicarem a la recepció)

5.- El jurat del parament passarà per les taules per veure el parament i per valorar el cuiner més ben guarnit. Recordeu que es valorarà molt el fet d’utilitzar materials que no s’hagin de llençar un cop utilitzats, així com l’ambientació i si l’espai està net i ben endreçat.

6.- Quan hàgiu presentat el plat al jurat i us l’hagi valorat ja podeu començar a menjar. No cal esperar.

7.- A les 10 del vespre es tancarà la taula del jurat. Si algú no ha tingut temps de presentar l’arròs no passa res, en tot cas no entra a concurs però pot sopar i fer gresca igual que els altres.

8.- Els bars de la plaça tindran vi, aigua i cervesa en fresc. Podeu,si voleu, comprar la beguda allà. Estigueu al cas que el dia 8 és festiu i les botigues estaran tancades.

9.- Recordeu que a petició vostre (a través del web) des de l’any passat hem fet tres premis a les tres millors paelles, un premi per al parament i un premi per al cuiner més ben guarnit. Mireu les bases.

10.- També a petició vostre, aquest any deixarem la zona de ball lliure i així no us farem aixecar de taula. Podreu fer sobretaula tranquil·lament. Això sí, us demanem si us plau que quan despareu porteu les taules i les cadires al lloc indicat (dins les gàbies) i que deixeu l’espai net utilitzant les bosses que us haurem donat i els contenidors que corresponguin. Moltes gràcies.

11.- Abans de començar el Ball es farà l’entrega de premis. Serà simbòlic, alguns dels premis s’entregaran en una data passades les festes del Tura, en un acte a la plaça del Mercat, ja que són els placers qui en fan l’entrega. Si sou guanyadors ja us telefonarem per quedar entesos.
Són una excepció el premi al cuiner millor guarnit,que s’entregarà en aquell moment i els productes de la casa Castey.

12.- Per acabar de cobrir despeses, farem el sorteig d’un xai. Aprofitem per demanar-vos la col·laboració. Podreu comprar tires de números (1 EUR. la tira) durant aquell vespre. El sorteig es farà abans de l’entrega de premis i no pararem fins que no surti (el/la guanyador/a haurà d’estar present). El xai s’haurà d’anar a buscar a Can Gelada.

13.- (mal número) Recordeu que si plou l’acte queda anul·lat. Podeu tenir previst un lloc per a la vostra colla en cas de pluja per poder fer la paella igualment.

ARA NOMÉS US VOLEM ANIMAR A TOTS I A TOTES A PREPARAR-HO TOT MOLT I MOLT BÉ PER PODER PASSAR TOTS PLEGATS UN VESPRE BEN DIVERTIT. JA HEM TANCAT LES INCRIPCIONS. EN TOTAL HI HA 41 COLLES QUE SUPOSA UN TOTAL DE 922 COMENSALS. MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR

INFORMACIÓ I PER A FER AMBIENT A:
http://www.aoapix.cat
http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100000869281465&ref=ts

MOLTES GRÀCIES PER TOT.

AOAPIX. Fdt 2010

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free