INSCRIPCIONS SOPAR FESTES DEL TURA

Salut Verregassos.

Tal i com us informem en la circular d’Agost, us podeu incriure al sopar de Festes en aquest article. És important que ho feu el més aviat possible (si pot ser, abans del Divendres 20 d’Agost). Aprofitem també per recordar-vos que anirem guarnits per l’ocasió. Cal portar la camiseta vermella, la dels 10 anys.

Bona paella!!

Uneix-te a la conversa

8 comentaris

  1. Des de presidència es confirma l’assistència a l’acte del president i del seu seguici. Això sumen dos verregassos i dues godais.

  2. Tingueu la bondat d’apuntar dos verregassos més, en David Jané i servidora. Gràcies!

  3. la familia Llongarriu – Ferrer també s’apunten al sopar. 2 verregassos i 2 godais

  4. Nosaltres tambè ens hi apuntem, (ja li vaig dir en Birosta) el que no sè si podrè complir serà lo de la samarreta, aquestes altures ja em deu anar com un top, curta curta… jejejeje mirarè de trobar alguna cosa vermella o bè la negra d’en cuca, suposi que a mi m’ho perdonaràn, no?

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free