CIRCULAR AGOST 10

Benvolguts/des socis/es:

– Mes d’Agost és equivalent a mes de vacances. Si teniu la sort de fer-ne, aprofiteu-les, gaudiu-les, no badeu…, que ja tenim el mes de Setembre a prop, esperant-nos amb els ullals ben esmolats. Més crisi, amenaces de més augments d’impostos i retallades en les infrastructures, la unió de tot el catalanisme després del 10 de Juliol que es va difuminant per què els polítics catalans fan bo el ditxu de “cada puta por su lao”, eleccions… No us fot mandra aquest panorama. Doncs va, posem-hi una mica d’optimisme que d’aquí a quatre dies tornarem a tenir futbol del bó, que ja falta menys per les vacances d’estiu de l’any que ve, i que segons el Conseller Maragall aquest any podrem anar tots a esquiar una setmana aprofitant les noves vacances escolars d’hivern. Ho veieu com no tot sel•la dolent. Ole, ole!!

I com no, el Setembre també ens portarà les festes de la patrona d’Aulot:

● Sopar de Festes del Tura: Aquest any canviarem una mica el format del sopar de Festes. Aquest any, junt amb els de l’AOAPIX i d’altres colles, soparem PAELLA!!. Això vol dir que participarem al 3er concurs de paelles de Festes del Tura. Tothom que el 8 de Setembre vulgui paella d’arròs per sopar que truqui al Sr. Birosta 618106396, o bé que s’apunti a l’article corresponent de verregassos.com. Tot i que hem fet un capmàs de la gent que poguem ser, per evitar suspreses, confirmeu l’assistència el més aviat possible. Les paelles es començaran coure a les vuit, i es començarà a sopar un cop el jurat les hagi pogut valorar, cap a les deu. L’activitat es realitzarà al passeig de la muralla i el preu resultarà de dividir el cost del nostre sopar pel comensals que siguem. Com sempre, pels godais de gratis. I com que hi assistirem com a colla cal que hi anem uniformats. Ens posarem la camiseta vermella dels 10 anys, que sel•la que muda més, no? Aquesta activitat è oberta a tothom.

● Loteria de Nadal: Com que sel•la que tindrem crisi per temps, us proposem solucionar-ho per la via ràpida. 29852, aquest è el número que sortirà premiat a la grossa de Nadal d’enguany, i vés per on è el que tenim nosaltres. Tothom que vulgui ajudar-nos a repartir els milions que ens tocaran, que es posi en contacte amb el Sr. David Llongarriu al 657970125. Mireu que si toca!!…

I per últim, us recordem que la propera reunió la farem l’últim Divendres del mes de Setembre. Fins llavors, us desitgem un bon final d’istiu.

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free