CIRCULAR INFORMATIVA JUNY 24

Benvolguts socis:

– Segurament è veritat que molts de nosaltres, per si de cas, tabé ho vam demanar a la carta dels Reis, i alguna cosa deuen haver fet, al respecte, Ses Majestats des d’Orient. Però és que, si segueix així, ho encertarà de ple. Després de tants mesos que ni uns la podien deixar caure, ni els altres, recollir-la en un pot, al final ho clavarà. Ja ho va dir. Un parell de nevades importants a muntanya a l’hivern. I per la primavera, tanta aigua que al juny, segons ell, ja es podrà donar la sequera per acabada. È per això, que des d’aquí, escoltant ara mateix la pluja que cau a fora el carrer, em poso dempeus, i aplaudeixo ben fort a en Puet de Sta. Pau, i les seves cebes.  Bravo!

I mentre anem guarnits amb xubasqueros i catiusques per sortir de casa, anem a veure què tenim per aquest començament d’istiu, que ja s’acosta.

● TALLER D’ELABORACIÓ DE RATAFIA: Qui li cardi gràcia saber com es fa la nostra estimada ratafia, i  fer-ne una mica, que no deixi passar aquesta oportunitat. Que no sempre s’han de buidar els dipòsits. De tant en tant, també s’han d’omplir. El Diumenge 23 de juny, TALLER D’ELABORACIÓ DE RATAFIA Aquest seria el pla: Sortirem a les 9 del matí de la Plaça del Gambeto per anar a buscar els ingredients (herbes i nous verdes). Cap a 2/4 de 12 ens posarem a fer, tots junt, la ratafia, amb algun expert que ens explicarà què aporta cada herba o espècie que hi posem. Verregassos aprofitarà per fer l’edició de la nostra primera ratafia. El mínim  per inscripció són tres litres d’aiguardent per garrafa. Si voleu, podeu fer una ratafia entre dos o tres…, o els que vulgueu. 3 litres d’aiguardent anisat costen entre 25 i 30€. Si voleu fer més ratafia només caldrà que poseu que voleu més litres. Si voleu en voleu fer 6 litres pagareu el doble, i així progressivament. Un cop sapiguem les inscripcions, verregassos comprarà l’aiguardent. Vosaltres només haureu de portar una garrafa, a poder ser, de boca ampla (Damajoana), que hi càpiguen més de tres litres. Us podeu inscriure al formulari en aquest enllaç http://forms.gle/YDA1cQ6TTVVTPE926. Data límit per fer-ho 17 DE JUNY. Ep!. I respecteu els 40 dies a sol i serena, i no l’abasteu abans, eh! Que ja ens coneixem. VISCA LA RATAFIA. I LA CASOLANA TABÉ!!    

● Aplec de Font de Joan: S’acosta st. Joan, i s’acosta doncs l’aplec de Font de Joan. DILLUNS 24 DE JUNY, a les 9 i a les 11 del matí, al carrer de la Terrica, hi hauran cotxes per pujar gent, o fatu,  cap a Font de Joan. Els demés, a peu! A les 12 MISSA OFICIAL, i a les dues DINAR, que tothom s’haurà hagut de preparar prèviament. I com no, vent dinat, música de prat.  Així que ja ho sabeu. Amb o sense ressaca, us esperem a l’aplec!

● 25 + 1 FESTA VERREGASSA. La Festa dels Presidents: S’acosta el segon cap de setmana de juliol, per tant, s’acosta la nostra FESTA VERREGASSA. Us esperem  el 13 de juliol a les deu del matí al Centre Cívic. Farem proves, el vermut, dinarem, més proves per la tarda, una mica de ballaruca en directe, i soparem tipus food truck. Menú dinar: Amanides, arròs (cal escollir entre mar i muntanya, o vegetarià), postres, i cafès. Per apuntar-se a la festa cal trucar al Sr. Ramon Font al 699 775 881, o bé al formulari que passarem per xarxes. Data límit per fer-ho 8 DE JULIOL. Preu de l’activitat 5€ per socis. Com sempre gratuït pel godais. Només recordar que fins havent dinat la festa è només per socis. A l’hora de la música en directe, la festa s’obre a tothom. Ep. I al sopar de food truck, farem com els de Manlleu. Que cadascú es pagui lo seu. Doncs vaaaa… Que arriba la nostra festa, i arriba, així, la teva oportunitat per triomfar. Estaràs a l’alçada…?

I de moment, rè més. Bon començament d’istiu a tothom

ACE Verregassos de Riudaura

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free