CIRCULAR INFORMATIVA MES DE MAIG DE 2024

Benvolguts/es socis/es:

– Sempre hem criticat per aquí que els/les nostres dirigents o personatges públics que ocupen càrrecs importants, a diferència d’altres llocs més civilitzats d’Europa, tenen el noble hàbit de no dimitir mai de la vida. Mai!. Passi el que passi. Ells/es allà…. Duru… Aferrats a la cadira. Doncs bé. Sel·la que ja ens falta menus per ser acabar de ser Europeus, Europeus. Almenus, en aquest sentit. Ep…!! No, no, no….. No ha pas dimitit ningú encara per aquí, eh… No cardem! Però es veu que n’hi va haver un que fa uns dies va dir que ho estava rumiant. I un altre que, després d’anunciar-ho, i repetir-ho a la premsa cada vegada que podia, doncs es veu que no. Que diu que ara es sent me fort que mai per seguir. La mare que em va parir….! È ben bé…

I ara que sel·la que des del cel han començat a obrir l’aixeta (ai què bé), anem a veure què tenim per endavant.

● Nova edició de la Pujada Cronometrada al Rompeculs: En l’incomparable marc de les Festes del Roser, que ja tenim a tocar, el dissabte dia 18de maig, Verregassos torna a col·laborar amb la Comissió de Festes, per tornar a realitzar una nova edició de la ja mítica prova. Per tant, si estàs disposat a fer petar el crono, i polvoritzar el rècord  de la prova, t’esperem a la plaça del gambeto a les sis de la tarda. Després del truc. I si no, si la vols fer més xano-xano, t’hi esperem igualment. Anima’t, i participa-hi.

● Enguixada (tram blau): Diumenge 2 de juny, carregarem el guix i anirem a marcar les pedres que delimiten el tercer tram del terme municipal de Riudaura. Sortirem a 2/4 de 9 de la Plaça del Gambeto, i enfilarem cap a ca’n Fajula, el petroli, els Cortils, Fontbona, la Plana i arribada al centre Cívic. Recorregut apte per tothom que camini una mica, amb distància d’11,7 km, i un desnivell acumulat de 423m. I per rematar-ho tot plegat farem un bon dinar. Per apuntar-nos a la caminada i/o dinar ho podem fer a l’article corresponent a www.verregassos.com, o bé trucant al Sr. Ramon Font al 699775881 abans del 29 de maig. En cas que només vulgueu venir a caminar us podreu apuntar fins al mateix dia de l’enguixada. PREUS: Inscripció caminada 2€ (GRATUÏTA PER TOTHOM QUE PRESENTI EL SARRÓ DE L’ANY PASSAT). MENÚ DINAR: Amanides, Arròs de mar i muntanya o arròs vegetarià, beure, postres i cafès. El preu del dinar è de 15€ socis, 20€ no socis, i 15€ menors de 10 anys no socis. Els godais, com sempre, de gratis. US ESPEREMA L’ENGUIXADA!

I de moment, no tenim rè més agendat. Però aneu-vos preparant per una matinal de “futbol bandera”, i un taller d’herbes remeieres i de fer ratafia, dels quals, us n’informarem més endavant.

Esperant poder seguint utilitzant els xubasqueros i les catiusques, i que passeu un molt bon Roser. Salutacions cordials

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free