CIRCULAR DESEMBRE DEL 2023

            Benvolguts socis/es:

– Tic-tac, tic-tac….. Això cada vegada va mé ràpid, i el temps es va esgotant. Tard o d’hora haurem de decidir. Que si, que si…. Que tenim encara l’esperit tot lo jove que volgueu. Però un esperit que a la majoria de verregassos, si no ha superat ja els 50 tacos, poc li falta. Per tant…., haurem d’anar espavilant. Però…. Què fem, eh…? Què cardem…? En mans de qui deixem el nostre futur? Ja fa temps que s’està jugant amb la Inteligència Artifial. Però, no se, no se…. Si fem cas al que passa a Màtrix, Blade Runner, o Terminator, en podriem sortir molt escaldats. Però…. heu vist els últims resultats dels informes PISA, eh…? Els heu vist…???? Doncs va…. Què fem…?? Apostem per les noves generacions, o directament Skynet? La mare que em va parir…..

Però abans de cardar-ne un altre a la saca, que ja queda poc, anem a veure què tenim per aquest últim mes de l’any.

TIÓ DE RIUDAURA: Aquest any farem cagar el tió el dissabte 16 de desembre a les 5 de la tarda a la plaça del Gambeto. I per si de cas us ha cagat carbó, també tindrem una mica de xiculata desfeta amb alguna cosa per xucar a preus populars, per berenar una mica i poder-vos treure el mal regust de boca que deixa el carbó. Aquest acte l’organitza Verregassos de Riudaura juntament amb l’AFA de l’escola Lluís Castells. Amb la col·laboració del Pastor de Riudaura, i del Grup de la Mitja Tarda, tabé de Riudaura. Va som-hi. Que ara ve Nadal!

QUINA: I després de Naldal i cap d’any vindran els Reis. I amb els Reis, torna la QUINA. Pert tant, el dia de Reis (6 DE GENER) a les 18h, a la sala polivalent del Centre Cívic, Caçadors i Verregassos, es tornen a trovar per celebrar la QUINA DE RIUDAURA. Si els Reis només us deixen carbó, o si amb les  calces, calçotets o mitjons de cada any, no en feu prou, no patiu. Encara no estarà tot perdut.  A la QUINA DE RIUDAURA tindreu la última possibilitat d’emportar-vos algún paquet més. Veniu a passar-vos-ho bé a la Quina de Riudaura. LA QUINA! I si després de tot el que endrapareu aquestes festes encara us queda algun budell buit, que gràcies a deu sempre en queda algun, recordeu que TINDREM SERVEI DE BAR I PLANXA! 

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA: Us comuniquem que la data triada per realitzar l’Assemblea General Ordinària è el divendres 26 de Gener. Abans, però, hi haurà la reunió del mes de desembre, així ja tindrem l’exercici tancat. Com sempre, tot plegat, començarà a 2/4 de deu de la nit

I rè més. TANT SI NEVA COM SI PLOU, BON NADAL I FELIÇ ANY NOU. US DESITJA…

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free