CIRCULAR OCTUBRE DEL 2023

Benvolguts socis/es:

– Ja fa cert temps que vaig escoltar. “Si veus algú parlant sol pel carrer, una de dues. O està ben boit, o fa obres a casa”. Heu vist com cada vegada hi ha més gent parlant sola? A dins el cotxe, en patinet, a peu, en bicicleta, petits, grans…… Tanta gent està fent obres a casa…? Va home, va…… No cardem…!! Boits…. Ben boits…. Voleu dir que no…..?? Podem pas anar bé de cap manera.

I mentre no ens tornem tots lerus perduts amb tant de mòbil, i tanta tonteria, (sobretot més de lo segon), anem a veure que tenim, ara que l’any ja comença a fer baixada.

● CASTANYADA DE POR:

– CASTANYADAà Comença a fer fresca (que per altra banda, ja tocava), i s’acosta LA CASTANYADA. Dissabte 4 de novembre a 2/4 de 10, anirem cap a la plana, a esmorzar (que tothom s’haurà preparat prèviament a casa), i a collir totes les castanyes que trobem. I per la tarda, a les cinc, a la plaça del Gambeto, juntament amb l’AFA de l’Escola Lluís Castells, celebrarem, LA CASTANYADA. Berenarem, menjarem castanyes i moniatos, i beurem una mica de moscatell, tot per un mòdic preu (berenar 3€, i castanyes a 4€). Es farà tabé un magnífic taller de “carolines”, i ens esverarem una mica, amb la música dels ESVERATS!!

– DE PORà I per qui vulgui passar una mica de por, una mica eh…, a partir de les 7 del vespre, es podrà visitar pels carrers del poble, diverses escenes de tradició garrotxina. A més, a partir de les nou, aproximadament, hi haurà servei de planxa, i una mica de barra. Som-hi…. Que ja tenim a la Sra. Castanyera aquí…!!

● LOTERIAà Com cada any, ja podeu comprar el dècim que tenim guardat al Fesol de la Sort. Aquest any, hem encarregat el número bo. El 03045. I com els darrers anys, heu de comprar tot el dècim, i no hi carreguem rés. En total, 20€. Si, si…. Ja sabem que sempre diem que és el bo. Però mira que si aquest si que ho és, i tu no el tens….

I de moment, rè més. Rebeu una cordial salutació

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free