INSCRIPCIONS SOPAR FESTES DEL TURA 23.

Salut Verregassos.

Podeu utilitzar aquest article per apuntar-vos al sopar de Festes del Tura d’aquest any. Com ja és costum en les darreres edicions, aprofitarem el concurs de paelles per fer-ho, que aquest any es celebra el DIVENDRES 8 DE SETEMBRE. Començarem a muntar cap a les 8 del vespre, i soparem a 2/4 10, aproximadament, quan ens digui la organització. Menú, amanida, i arròs de mar i muntanya. Per si hi ha algun vegà/vegeterià, hi ha la possibilitat d’amanida d’arròs o de pasta. Cal que ho notifiqueu a l’hora de fer la inscripció. El preu de l’activitat serà el de dividir el cost del sopar pel número de participant. Recordar que, com a inscripció, cada persona haurà de pagar 2€, que aniran íntegrament a la Fundació Albert Bosch, per la construcció d’una Unitat d’Oncologia Pediàtrica a l’Hospital Vall d’Hebron (els godais NOMÉS hauran de pagar la inscripció). Aquesta és una activitat oberta a tothom. EP: Penseu a venir guarnits/es amb la CAMISETA DE VERREGASSOS. Data límit per apuntar-vos al sopar: 3 de Setembre. NO BADEU!!

Uneix-te a la conversa

14 comentaris

  1. Família Amador, Arnau, Ferran, Estel (arribarà tard, plega a les 22) i Sergi., Serem 4

  2. Eva la verregassa i els 2 verregassos que viuen amb ella, Carlos i Perseu.
    Tots 3 menú vegetarià

  3. 33 Verregassos, més les dues cuineres, faran un total de 35 persones al sopar de les FDT d’aquest any.
    INSCRIPCIONS TANCADES.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free