CIRCULAR JUNY DEL 23

Benvolguts socis:

– Si rè. Dons ja haurem fet les primeres votacions d’un nou cicle electoral. Ja hem viscut una altra campanya plena, una altra vegada, de promeses, a on hem vist, novament, als polítics barallar-se entre ells, i sobretot, treure pit dient amb qui no pactarien maaaai de la vida. Però alguna cosa no ha acabat de funcionar durant aquest últims quatre anys. Perquè ningú, o gaire bé ningú, ha vist a uns partits, que s’acostava perillosament per la dreta a tota hòstia, i que, en alguns llocs,  ja els ha ben avançat. I ara què, eh…? Doncs si…, rè. A anar a buscar a aquells amb qui no es pactaria mai de la vida, a veure què hi podem fer. Però això si. Abans de tot, a cardar les culpes als votants, perquè no saben votar. La mare que em va parir…..!!   

Però nosaltres, a lo nostre. I és que entre elecció, i elecció, EN CARDEM 25!!

● APLEC DE FONT DE JOAN: Ens va fer molta il·lusió recuperar aquesta activitat l’any passat, de la mateixa manera, que ens en fa molta donar-li continuïtat aquest any. Per això DISSABTE 24 DE JUNY, a les 9 i a les 11 del matí, al carrer de la Terrica, hi hauran cotxes per pujar gent, o fatu,  cap a Font de Joan. Els demés, a peu! A les 12 MISSA OFICIAL, i a les dues DINAR, que tothom s’haurà hagut de preparar prèviament. I com no, vent dinat, música amb els incomparables FARIGOLA I ROMANÍ. Així que ja ho sabeu. Amb o sense ressaca, us esperem a l’aplec!

● XXIIIª FESTA VERREGASSA: Eeeiiiiiiiiii….. Teníem mooooltes ganes de que arribés aquesta festa. I és que aquest any EN CARDEM 25!!! Així que tothom que ho vulgui celebrar, us esperem EL 8 de JULIOL a les 10 del matí AL CENTRE CÍVIC. Haurem de venir ja esmorzats, i qui es vulgui remullar, haurà de portar SAMARRETA, TRAJE DE BANY, I MUDA DE RECANVI. A les dues DINAREM. Menú: Amanida i arròs (cal escollir entre mar i muntanya, o carxofes i bolets), begudes, postres, cafès, i alguna cosa més. Vent dinat,  mig diada, o jocs. A escollir. I a les 6 de la  tarda, serà el torn de moure una mica l’esqueletu amb els KIM BAPPERY I ELS BAND THE COOL. Que igual que l’any passat, inicien gira mundial a la nostra festa. Des d’aquí, ja anirem encaminant cap a l’hora de sopar amb FOOD TRUCKS. Per rematar-ho, tot plegat, amb una mica de música enllaunada, fins que acabem de petar del tot. IMPORTANT. Fins havent dinat, l’activitat è NOMÉS PER SOCIS. PREU 5€ SOCI VERREGÀS ADULT. Godais, som sempre DE GRATIS. I partir del concert, la festa s’obra a TOTHOM. Amb barra, i com ja hem dit Food Truck, que aquí si, ja haurem de pagar (el Food Truck, volem dir). Ens podem inscriure trucant a la Srta. Clàudia Jané (619052032), o bé al formulari https://forms.gle/KdJRg33zQpYDMetQ6  DATA LÍMIT 2 DE JULIOL. NO BADEU! A més, farà el prego, com a nou i flamant president de Verregassos el Sr. Carles Busquet. Si, si…. EN CUCA!! Tot plegat, serà molt i molt ben parit. No us ho podeu perdre. Ei…. QUE EN CARDEM 25!! US HI ESPEREM A TOT/ES/IS!!

I de moment, rè més. Que tingueu una moooolt bona entrada d’istiu!

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free