CIRCULAR INFORMATIVA MAIG/JUNY 2023

Benvolguts socis:

– Que sí, que sí…. Que ara tenim  algun recurs més que en la sequera del 2008. Dessaladores que, ara si, funcionen, un pla de sequera més efectiu i, fins i tot, en algun sector del territori, es té la capacitat de tornar a bombar l’aigua riu a munt. Però, però, però… Però que no ho veuen que amb això no n’hi prou, eh? Ja va sent hora que, des de la Generalitat, qui li toqui, agafi el toru per les banyes com ja va fer el conseller Baltasar ara cardarà quinze anys. Que es calci les xiruques, es carregui la motxilla a les espatlles i comenci a tirar cap a Montserrat a fer una pregària a la Moreneta, com Déu (i mai més ben dit) mana, perquè comenci a ploure. Que no servirà? Fa quinze anys, després de la visita del conseller, va ploure a bots i barrals. A més, no va ser l’únic que hi va anar. Els Pericos, que aleshores tenien peu i mig a segona, tabé es van encomanar a la Moreneta i es van acabar salvant. O sigui que va, aneu per feina!! Per cert… Sap si el xinés que presideix l’Espanyol deu saber on queda això de Montserrat…? La mare que em va parir… Encara hi hauré de pujar jo!    

I mentre esperem a veure si hem d’acabar traient les catiusques i xubasqueros, mirem el que tenim per aquest maig/juny.

  Nova edició de la Pujada Cronometrada al Rompeculs: En l’incomparable marc de les Festes del Roser, que ja tenim a tocar, el dissabte dia 27de maig, Verregassos torna a col·laborar amb la Comissió de Festes per tornar a realitzar una nova edició de la ja mítica prova. Per tant, si estàs disposat a fer petar el crono i polvoritzar el rècord  de la prova, t’esperem a la plaça del gambeto a les 6 de la tarda, després del truc. I si no, si la vols fer més xano-xano, t’hi esperem igualment. Anima’t i participa-hi!

  ENGUIXADA. TRAM VERD. Ja hi penseu que tenim una feina a mig fer…? O més ben dit encara, a un quart de fer? Doncs vaaaa…! Que el substitut actual d’en Gonzalo Medina (Director General del Ministerio de Hacienda, l’any 1954) encara ens muntarà amb algun interès per demora tret de la màniga. Per tant el DIUMENGE 4 DE JUNY, carregarem el guix i anirem a marcar les pedres que delimiten el segon tram del terme municipal de Riudaura. Anem doncs pel 2n tram de L’ENGUIXADA. Sortirem a 2/4 de 9 de la Plaça del Gambeto, passant pel camí d’Aulot, La Rauta, St. Pere Màrtir, Font de Joan i arribada novament a la Plaça del Gambeto. Recorregut apte per a tothom que camini una mica, amb una distància de 8,5 km i un  desnivell aproximat de 450m. I per acabar, per no perdre aquest bon costum que tenim, ho rematarem tot plegat amb un bon dinar. Per apuntar-nos a la caminada i/o dinar ho podem fer a l’article corresponent a www.verregassos.com o bé trucant al Sr. Ramon Font al 69977581, abans del 31 de maig. En cas que només vulgueu venir a caminar, us podreu apuntar fins al mateix dia de l’enguixada. PREUS: Inscripció caminada 2 (GRATUÏTA PER A TOTHOM QUE PRESENTI EL SARRÓ DE L’ANY PASSAT). MENÚ DINAR: Amanides, Arròs de mar i muntanya o arròs vegetarià, beure, postres, i cafès. El preu del dinar è de 15socis, 18no socis, 13menors de 10 anys no socis. Els godais, com sempre, de gratis. Apa, us esperem a l’ENGUIXADA. Que aquest any, ja anirem per la meitat!  

  Sortida a Sigean: Com molts/es ja sabeu es va fer un sondeig per trobar data per fer una sortida a Sigean. Doncs ja la tenim. Diumenge 18 de juny, Verregassos va a Sigean. Sortirem, amb autocar, a les 9 del matí de la parada de la Teisa de Riudaura i tornarem havent fet. Preu de l’activitat: Adult 28€ i mainada (de 4 a 14 anys) 16€ (aquests preus els podrem mantenir sempre i quan siguem més de 25 persones!!). Els socis tindran el viatge amb autocar GRATUÏT!! Els no socis hauran d’afegir al preu de l’entrada la seva part proporcional del preu de l’autocar. IMPORTANT: cadascú s’haurà d’espavilar per dinar. I més IMPORTANT encara: que hagueu respòs al sondeig, no vol dir que estigueu apuntats/es. Us podeu apuntar a l’activitat a l’article corresponent a www.verregassos.com o bé trucant al senyor Àlex Hinojo. Data límit inscripció dilluns 8 de juny. No badeu!!

I de moment, rè més. Que passeu un molt bon Roser.

ACE Verregassos de Riudaura.

Uneix-te a la conversa

1 comentari

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free