CIRCULAR FEBRER 2023

Benvolguts socis:

– Us n’heu assabentat d’això de les aplicacions d’intel·ligència artificial? Si coi. Es veu que ara entres a una aplicació d’aquestes, li poses quatre dades, i et fot una redacció, o treball, que peta un credu. Si fins i tot la mainadica que estudia, que ara, de tot se n’hi diu estudiar, ho fa servir per fer els deures o treballs que els hi posen a estudi. Mira que si fos veritat…. A veure, a veure… Entro a chat.openai.com/chat, i poso: “Verregassos de Riudaura. Circular informativa febrer 2023”, a veure si jo tabé em trobo la feina feta. “Ho sento, però no sé ben bé que estàs preguntant. Pots proporcionar més context o aclarir la teva pregunta?”. Ja hi som… Podria provar de posar tabé: “calçotada, cobrament de quotes, o canvi de president…”. Però crec que serà millor que comenci a anar per feina, de la manera convencional, que sinó, encara demà hi serem. Intel·ligència artificial, intel·ligència artificial…. Els collons, intel·ligència artificial.

I és que gràcies a déu, d’intel·gents/es dels de tota la vida, a Verregassos, en tenim uns quants/es. Així que anem a explicar el que tenim per aquest mes.          

Mes de Febrer, mes de cobrament de quotes: Com cada any, podeu fer efectiu el pagament de la quota (15€) al següent nº de compte corrent del Banc de Sabadell:  0081 0111 03 0001502454 (oficina del firal). Penseu a posar el vostre nom a l’hora de fer l’ingrés. Per poder agilitar al màxim els cobraments, us demanem que no us excediu del temps límit (mes de Febrer), i així no us apuntarem a la llista negra. IMPORTANT, per evitar que us cobrin comissions, millor que ens pagueu la quota directament a nosaltres. I per això, allargarem el termini fins el dia de la calçotada. St. Josep. El 19 de març. A més, podreu fer el pagament en metàl·lic, o amb targeta. Mireu, si em som de moderns.

● Calçotada popular: Ara que els àpats del nadal comencen ja quedar lluny, voleu dir que no ens hauríem pas de tornar-nos a seure al voltant d’una taula? Vaaaa….!! El Diumenge 19 de març, Sant Josep. LA CALÇOTADA (XVII edició). Ens trobarem, com sempre, a sota el Centre Cívic a les dues del mig dia, però sereu benvinguts si veniu abans a donar-nos un cop de mà. A part dels calçots també hi haurà amanida catalana, llonganisseta, ossos d’espinada, i postres . Us podeu apuntar trucant al Sr. David Jané (610272875); o bé a verregassos.com. La data límit d’inscripció è el dia  12 de Març (places limitades). Aquests són el preus de l’activitat: Soci 10€; no soci adult 25€, i no soci d’entre 5 a 10 anys 10€ (venda de tiquets per als no socis, a l’Ajuntament). Com sempre pels godais è de gratis. Farem tabé el tradicional concurs de salses, amb un magnífic premit per la salsa guanyadora. I, si feu salsa, porteu-nos els tiquets dels ingredient, que us els abonarem. Ep, i sinó voleu menjar amb els dits, penseu a portar-vos els coberts!!

● Canvis a la Junta de Verregassos: Tenim un President fundador, tabé tenim una primera Presidenta, un altre que ha estat President en dos períodes diferents, i a més a més, ara tabé  tenim un President emèrit (que és el mateix d’abans). I si tenim President emèrit, vol dir que Verregassos te nou i flamant President. Carles Busquets Roca. En CUCA! En Cuca President, i la Caro Carrillo Larsen, nova Vice Presidenta, acabaran els dos anys que falten de mandat . I seran ells dos, que ens donaran l’empenta oportuna per arribar als nostre primer quart de segle. I és que aquest any, EN CARDEM 25. I la volem fer grossa! Ja us anirem informant. 

I de monent, rè més. Salutacions

ACE Verregassos de Riudaura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free