CIRCULAR DESEMBRE 2022

Benvolguts socis:

– Verregassos, Verregasses… Tenim dues notícies: una de bona i una altra de dolenta. Per quina voleu que comencem? Per la dolenta, per la dolenta! Doncs va, la dolenta. Segons han informar diferents mitjans de comunicació catalans, el català està en un clar retrocés i cada vegada s’utilitza menys, sobretot al carrer. A més, la franja d’edat que menys el parla és el jovent de 15 a 34 anys. Aquesta è la dolenta. I ara ve la bona: que, a diferència de temps enrere, ja no ens cal agafar la teisa i baixar a Barcelona per certificar aquest fet. Ara en tenim prou en anar un dia de cada dia a cardar el volt pel mig del firal d’Aulot i parar una mica l’orella. Ja veureu, ja… Això si, quan algú se’ns acosti a preguntar alguna cosa en castellà, nosaltres com a educats que soms, els  contestem en castellà. La mare que em va parir…

D’altra banda, el 2022 es va acabant i encara tenim algunes coses a explicar-vos.

TIÓ DE RIUDAURA: Aquest any farem cagar el tió el dissabte 17 de desembre a les 5 de la tarda a la plaça del Gambeto. I per si de cas us ha cagat carbó, també tindrem una mica de xiculata desfeta amb alguna cosa per xucar a 3€. Per berenar una mica i poder-vos treure el mal regust de boca del carbó. Aquesta acte l’organitza Verregassos de Riudaura juntament amb l’AFA de l’escola Lluís Castells. Amb la col·laboració del Pastor de Riudaura, els Cantaires de Riudaura i del Crup de la Mitja Tarda, tabé de Riudaura. Us hi esperem amb el bastó a punt!

QUINA: S’acosta Nadal i s’acosten les quines. Però aquest any deixarem passar Nadal i St. Esteve i no farem la nostra QUINA fins havent passat Reis. I qui sap, potser Ses Majestats deixen alguns paquets de més i la quina encara tindrà més fato. Si ho voleu saber només heu de venir a participar a la quina que estem preparant Verregassos i Caçadors de Riudaura el dissabte 7 de gener a les 6 del vespre a la sala polivalent del Centre Cívic. Veniu a emportar-vos, o no, tot el fato dels lots que tenim apreparats. Veniu a passar-vos-ho bé a la Quina de Riudaura. LA QUINA! I si després de tot el que endrapareu aquestes festes encara us queda algun budell buit, que gràcies a deu sempre en queda algun, recordeu que TINDREM SERVEI DE BAR I PLANXA! 

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA: Us comuniquem que la data triada per realitzar l’Assemblea General Ordinària è el diumenge 29 de Gener. Abans, però, hi haurà la reunió del mes de desembre, així ja tindrem l’exercici tancat. A falta de confirmar, l’Assemblea es farà al Local Social, a les 5 de la tarda. Si hi hagués algun canvi ja us ho notificaríem.

I rè més, només desitjant-vos una bona sortida d’any i una millor entrada al 2023!

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free