CIRCULAR INFORMATIVA D’OCTUBRE DE 2022

Benvolguts socis:

– Cinc anys! Cinc anys ha cardat ja, que a l’escola Lluís Castells Riudaura van desmuntar les portes per anar a fer el manteniment que els hi tocava. Per tant, cinc anys que la policia i la guàrdia civil van treure les passejar les porres sobre milers de caps de la gent que anava a votar aquell 1 d’octubre. Ja han passat cinc anys. I què…, eh?? Doncs si….  Rè! Aquí, recordant lo ben parits que vam ser aquell dia, mentre anem guaitant com es van barallant els uns i els altres. Els uns, tant clar que ho veien quan estaven a la oposició, i ara resulta que allà on vaig dir dic, dic Dídac. I els altres, han anat a desempolsegar a la puta i la ramoneta, que ara, es veu que tampoc es portaven tant bé entre elles com sel·lava. La mare que em va parir… È ben bé…….

Però buenu. Espavilem a explicar què tenim preparat per aquest octubre, que aquest 2022 ja comença a fer baixada!!

● CASTANYADA: L’any passat vam torrar castanyes, amb en Marrameu, amb la mascareta posada. I aquest, sel·la que, amb seny, ja la podrem cardar al foc. Per això, el DIUMENGE 30 D’OCTUBRE, a les 5 de la tarda, ens trobarem a la plaça del Gambeto, juntament amb l’AFA de l’escola Lluís Castells de Riudaura, per fer LA CASTANYADA. Torrarem i menjarem castanyes, berenarem, i beurem una mica, tot per un mòdic preu. A més, ens ho passarem bé  amb el CONCURS DE LLANÇAMENT D’ESCOMBRA i les EXHIBICIONS D’ESCOMBRES I DE CARBASSES DECORADES (cal portar-ho fet de casa) organitzats per L’AFA (tot això de gratis). I qui vulgui, es podrà quedar a sopar algun entrepà a la planxa que tindrem muntada. Recordeu tabé que, com és costum, pel matí, a 2/4 de 10, anirem a la plana a collir les castanyes que ens menjarem per la tarda. A més, com l’any passat, compartirem espai amb un magnífic concert de Folk, que començarà a 2/4 de 7, i que s’organitza des de l’ajuntament. Així que ja ho sabeu. No hi falteu, que tenim moltes ganes de menjar castanyes envoltats de tots els Verregassos.

● LOTERIA: Com cada any, ja podeu comprar el dècim que tenim guardat al Fesol de la Sort. Aquest any, hem encarregat el número bo. El 23786. I com els darrers anys, heu de comprar tot el dècim, i no hi carreguem rés. En total, 20€. Si, si…. Ja sabem que sempre diem que és el bo. Però mira que si aquest si que ho és, i no el compres….

I de moment, rè més. Rebeu una cordial salutació

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free