CIRCULAR JUNY DEL 22.

Benvolguts socis:

– Estava l’altre dia jo, tant tranquil i cofoi, assistint a l’acte de graduació de batxillerat de les meves pubilles verregasses, quan de sobte, i sense esperar-ho, ens van obsequiar amb una xerrada sobre el futur, i les noves tecnologies. Val a dir que aquí ja em vaig començar a posar una mica nerviós. Es volia parlar sobre noves tecnologies davant d’un públic que agafava dues franges d’edat. La primera, que anava dels 17 als 19 anys, i la segona, era la dels que voltàvem, any amunt any avall, els 50. No s’ha de ser doncs gaire puta per veure qui en sortiria més mal parat. Tampoc hi va ajudar gaire el fet que quan es parlava dels retratus que es feien des dels mòbils, el ponent digués alguna cosa, més o menys així “I penseu, que encara hi ha gent, que fa les fotos en horitzontal…!!”. Reconec però que el que em va fer més mal, va ser que almenys, per la meva zona, diria que l’únic dels cinquantons que es va sentir assenyalat, vaig ser JO. Ara…, que quan va començar a predir el futur de les realitats…. Que si la virtual, que si l’augmentada, que si la immersiva… En van venir ganes d’aixecar-me i cridar, “Digueu-me quina è la propera parada, que baixo d’aquest tren”. Prou que em costa ja posar-me les ulleres de veure-hi d’aprop, que ara, a més, hauré de posar-me les ulleres virtuals. Au va…. El més cardat però, és que tinc la sensació, que si a la propera parada cap al futur tecnològic no baixo jo, vindrà el revisor i em cardarà a fora, ell mateix, d’una coça al cul. La mare que em va parir….

Però de moment, de realitat només n’hi ha una. I és que dos anys després torna la FESTA VERREGASSA!!

● XXIIª Festa Verregassa: Dissabte nou de juliol, entre la sala polivalent, i darrere el Centre Cívic, a 2/4 d’una del mig dia, ens trobarem per fer la festa mé ben parida de totes. LA FESTA VERREGASSA. Aquest è el pugrama. A la una vermut Verregàs. A 2/4 de 3, dinar amb el següent menú: Entremès, arròs, postres, cafès, i el que faci falta. Ben dinat, farem temps tot fent terúlia, jugant a jocs de taula, o improvisats (per si un cas, porteu roba que es pugui mullar). I després, per acabar de rebentar, ballarem Rock, amb músics de veritat, i tot. I tot això, per només 5€ el soci Verregàs. Els godais, com sempre, de gratis. IMPORTANT. Totes les activitats, menus el concert è NOMÉS PER SOCIS. Això si. Els no socis podran assistir  al concert, però a diferència dels socis, hauran de pagar les consumicions que facin, a la barra. Ens podem apuntar a l‘activitat a l’article corresponent a www.verregassos.com, o bé trucant al Sr. Ramon Font al 699775881. Tenim fins el dia tres de juliol per  fer-ho. NO BADEU !!

I de moment, rè més. Que tingueu una bona entrada d’istiu!! ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free