CIRCULAR INFORMATIVA DESEMBRE 2021

   Benvolguts socis:

– Sel·la mentida que la gent no ho vegi. Està clar que ens estant intentant manipular. Primer amb un virus que van deixar anar per perquè les elits puguin establir un nou ordre mundial. Hi ha uns estudis ben contrastats al facebook, i al you tube, que ho expliquen clarament. I ara, amb les vacunes, i el passaport còvid. Està claríssim…. Quina colla de borregos esteu fets els que us vacuneu. Ja ho sabeu que sous part d’un experiment, eh….!! Que m’ha dit un meu cosí, que coneix a dos metges molt importants, però que no es volen donar a conèixer, que les vacunes no serveixen per ben rè. I que amb el passaport, el que volen fer és retallar-nos, mica en mica, els nostres drets, i llibertats!! Sort que hi ha gent que ho veiem, i no ens deixem manipular així, com així. No tots som borregos obedients, que així è com ens volen.  Quèèè….?? Que què dius….?? Que per entrar a un bar a cardar un parell de quintus, m’hauré de vacunar i ensenyar el certificat còvid..? I això d’on dius que es treu..? De la meva salut…? Però si està col·lapsada… Qui’m va parir…. Ja està… M’he volgut passar de puta, i he tornat a quedar cardat. Com quan a Aulot cauen quatre ballarusques, i no trobes pa, ni cadenes en lloc. Bèèèèèèè……, bèèèèèèèèè… La mare que em va parir…!!    

I mentre esperem poder trampejar la sisena onada el millor que puguem, anem veure què tenim apreparat a l’agenda.

TIÓ DE RIUDAURA: Aquest any, Verregassos, i l’AFA de l’Escola Lluís Castells de Riudaura, farem cagar el tió, el dissabte 18 de desembre a les 5 de la tarda  a la plaça del Gambeto. Com sempre hi haurà xiculata desfeta i melindros per berenar, per un  mòdic preu. Tabé, sortejarem un fantàstic pernil, previ compra de les corresponents butlletes, clar. I tindrem una zona FOTOCALL, perquè us pugueu ventar un retratu, i tenir un record d’aquest dia. Els diners recaptats amb el fotocall, aniran tots destinats a la MARATÓ DE TV3. Aquest acte s’organitza amb la  col·laboració del Pastor de Riudaura, els Cantaires de Riudaura, i del grup de costura, tabé de Riudaura. Us hi esperem amb el bastó a punt!

(ACTIVITAT SUPEDITADA A COM ESTIGUI LA NORMATIVA CÒVID)

 ● ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA: Us comuniquem que la data triada per realitzar l’Assemblea General Ordinària è el divendres 28 de Gener a 2/4 de 10 del vespre, com sempre, al Bar Pilar. A més, tabé, abans farem la reunió equivalent al mes de desembre, així ja tindrem l’any 2021 tancat.

 ● SORTIDA AL COSMOCAIXA (museu de la ciència): Pel diumenge 30 de gener, us proposem baixar fins a la capital, per fer una visita cultural al Cosmocaixa. Es tractaria de fer una visita exclusiva i guiada, per una de les activitats que tinguin obertes aquest dia, i després, poder voltar lliurement, per totes les exposicions permanents. Així doncs, per menus del que costa un bitllet de teisa a Barcelona, us oferim bus, i visita al Cosmocaixa. La idea seria arribar al museu cap a les 10, quarts d’onze, per tant, sortirem a 2/4 de nou de la parada de la teisa de Riudaura. I tornaríem cap a quarts de cinc de la tarda. IMPORTANT. Cadascú s’haurà d’espavilar pel dinar. Dir que al mateix museu hi ha la possibilitat de cafeteria, o de bufet lliure, que deuran estar supeditats, a la normativa còvid que hi hagi en aquell moment. Us podeu apuntar a l’activitat trucant al Sr. Ramon Font (699775881), o bé a l’article correponent a www.verregassos.com. La data màxim per fer-ho serà el 22 de gener. Aquesta activitat è oberta a tothom. Activitat subvencionada a socis verregassos.

I de moment, rè més. Tant si neva, com si plou, bon Nadal i feliç any nou, us desitja…

ACE Verregassos de Riudaura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free