CIRCULAR INFORMATIVA OCTUBRE DEL 2021

Benvolguts socis:

– Vaaaaaa… Que ara si que sel·la que si. Haurem de seguir anant amb compte, però mica en mica tornarem a la normalitat. I no a la “nova normalitat”, com dèiem fa un temps, no. A la normalitat, normalitat. La de sempre. Amb algun hàbit nou, però la de sempre. Ja en teníem ganes de poder-nos tornar a trobar i poder fer coses junts. Però compte. Perquè n’hi ha uns que encara en tenen més de ganes. I a més, ens els trobarem, o millor dit, ens vindran a trobar ells mateixos, amb les cartutxeres ben plenes a punt de disparar. A més dels temes recurrents de sempre (política i futbol), ara, han dedicat tot aquest temps per recollir munició nova. Que si l’arn missatger de les vacunes modifiquen el genoma humà, que si la teoria de la conspiració i el nou ordre mundial, que si quins collons fer anar amb mascareta a la mainada amb la de malalties que provoquen, que si jo ja ho deia que construir al costat dels volcans no podia pas anar bé… Que si, que si…. Que amb la normalitat, tornen ELS CUNYATS. Què……?? Que no…?? Ja us ho trobareu. Ja vindreu a mi, ja….

● CASTANYADA: L’any passat no va poder ser, però aquest any, em Marrameu tornarà a torrar castanyes a la voreta del foc, i nosaltres, ens les menjarem. Així doncs, el DIUMENGE 31 D’OCTUBRE, a les 5 de la tarda, a la plaça del Gambeto, Verregassos, juntament amb L’AFA de l’Escola Lluís Castells de Riudaura, tornarem a fer plegats, LA CASTANYADA. Torrarem i menjarem castanyes, berenarem, i beurem una mica, tot per un mòdic preu. A més, ens ho passarem bé tots plegats (això, de gratis). També, com és costum, pel matí, a 2/4 de 10, anirem a la plana a collir les castanyes que ens menjarem per la tarda. Així que ja ho sabeu. No hi falteu, que tenim moltes ganes de tornar-nos a trobar, i celebrar el que faci falta.

● LOTERIA DE NADAL: Com cada any, qui vulgui jugar a la loteria de Nadal, haurà d’anar al Fesol de la Sort, al carrer de Sant Rafel  d’Aulot, i demanar el número de Verregassos. 11105. Recordeu que haureu de comprar tot el dècim (20€), i que no hi carreguem rés. Després, i tal i com deia aquell, a esperar que la sort ens acompanyi.

Ens arriben bones notícies des del bosc màgic dels tions. Sel·la que allà tabé la acòvid està millorant, i que els tions no haurien de tenir problemes, de mantenir-se així la pandèmia, per poder viatjar i ser amb tot nosaltres per Nadal. Per tant, si la cosa segueix així, podíem dir que aquest any EL TIÓ TORNARÀ A CAGAR. Seguirem informant ens noves circular per acabar-ho de confirmar.

I de moment, rè més. Esperant que les coses segueixin millorant per poder recuperar, poc a poc, totes les activitats que fèiem, i d’altres que hem anat pensant. TANT DE BO!!

ACE VERREGASSOS DE RIUDAURA.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free