CIRCULAR INFORMATIVA FEBRER 2021

Benvolguts socis:

Hòstia…. Voleu dir que hem de suspendre la calçotada…? Si diuen que è com un grip. A més, poc que arribarà pas aquí. Dèiem ara farà l’any. I calla…, que vent passat el primer confinament dèiem això altra. Hooomeeeee…. pot ser pel Juliol encara no podrem pas fer la Festa Verregassa, però a finals d’istiu, alguna cosa ja podrem fer, no..?  Tot i que algun de puta ja començava a apuntar… A veure si tampoc podrem fer la Quina.. Au, va… Estàs molt de collons… Es va haver d’escoltar. Doncs rè. Ni calçotada, ni Festa Verragssa, ni quina… I ara, que ja comencem a anar de cares al bon temps, ens trobem com fa un any. Sense poder fer rè. Però gràcies a les vacunes, sel·la que comencem a veure la llum al final del túnel. Tot i que encara hi ha gent que no se’n acaba de fiar. Que si no sabem si són del tot segures… Que si les han fet molt de pressa… Que si ens la volen posar per tenir-nos a tots controlats… Pot ser. Però si els de la Santíssima Trinitat (polítics, capellans, i militars), s’han saltat els protocols per posar-se-les quan no els hi tocava, tant dolentes, tant dolentes, no seran.

O sigui. Que a veure si ens van vacunant a tots plegats, que ja tenim ganes de fer-ne alguna.

Mes de Febrer, mes de cobrament de quotes: Doncs això, com que ja fa un any que no podem fotre ben rè, tampoc hem gastat, casi, casi ben rè. Per aquest motiu, en la última Assemblea General Ordinària vam acordar congelar les quotes d’aquest any, fins a nou avís. Tant de bo les puguem descongelar una mica en el transcurs de l’any. Voldrà dir que alguna cosa podrem fer. Arribat el cas, ja estudiarem quina part de la quota s’haurà d’abonar. Però fins llavors QUOTES CONGELADES!

I de moment, re més. Esperant que gaudiu com pugueu, i amb seny, de l’arribada del bon temps.

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free