CIRCULAR DESEMBRE 2020

CIRCULAR DESEMBRE DEL 20.

   Benvolguts socis:

– Cagu’m denat… Tant de dir sempre allò de “mmmmm…, quina mandra, tant de bo quedéssim sitiats de neu per no haver de sortir de casa en  tres setmanes”, i quan no portàvem ni dos dies de confinament, ja hi havíem baralles per anar tirar les escombraries, o sortir passejar el gos. Tant maleir els Nadals perquè ens fa moooolta mandra tota aquesta parafernàlia de dinars per aquí, regals per allà, i amics invisibles per l’altre costat… I ara, que ens ho han posat de nassos per poder evitar els cunyats, resulta que els trobarem a faltar, i tot. Ja només faltarà que aquest any, en que, el què demanem és salut, ens acabi tocant la loteria. En fi…, rè. Que sempre volem el que no tenim. Ara…. El que està clar, és que el què no volem tenir mai més és un altre any com aquest 2020 que ens ha tocat viure. Esperem que amb el 2021 que ja tenim a tocar, es compleixi allò de “any nou, vida nova”, i que poc a poc, ens pugem anar retrobant. Perquè si hi ha hagut una cosa que hem volgut aquest any, i no hem pogut tenir, ha estat “Verregassos”. I el cert és que, se us ha trobat a faltar, i molt!!

Marató de TV3: Com ja sabeu d’altres anys, des deVerregassos sempre s’ha volgut col·laborar fent alguna activitat per tal de recaptar fons per la Marató. Aquest any, i degut a les circumstàncies no ha pogut ser. Però en la última reunió telemàtica de Verragassos, i com que aquest any, per la manca d’activitats, hem tingut poques despeses, hem decicit fer, iguament una donació. Vam acordar donar 500€. Tant de bó poguem ajudar a que l’any que ve sigui millor que aquest.

I rè més. Desitjar-vos unes bones festes amb molt de seny, i esperant que ens poguem tornar a retrobar durant el 2021

ACE VERREGASSOS DE RIUDAURA.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free