CIRCULAR DESEMBRE 2019

Benvolguts socis:

– Garlandes de Nadal a punt. Llumetes, endolls, i allargus, ok. Anar a buscar el pessebre a les golfes. Carta de reis ja mig feta. Agenda del 2020 comprada. Dies de tiberis familiars repartits (només ens faltarà ser mig putes l’hora de seure a taula, i tenir els cunyats unes quantes cadires més enllà). Els jocs de taula post tiberis, tabé preparats. Per cert. Per als amants de les emocions fortes. Es veu que aquest any, n’hi ha un de nou. “Franco, el juego”. Per si us fa gràcia. Dècims comprats, no fos cas que els hi toques als altres, i a mí no. I rè més, no…?. Doncs apa… Ja ho tindrem tot apreparat. Ah, no…. Encara no… Que ara m’han trucat, i es veu que farem un sopar, o un dinar, que pel fet, tant li carda, tant i tant divertit. Un sopar o dinar de….. “PONGOS!!!!” La mare que em va parir… Jo que deia, mira… Ja fa uns anys que, afortunadament,  no en sabem rés de l’amic invisible. Doncs ara va, i em surten amb això. Amb els “pongos.”. En fi rè. Ara si. Que BON NADAL A TOTHOM!!

I per passar un bon Nadal, haurem tabé de preparar algunes activitats. A veure què us sel·les aquestes:

 ●  MARATÓ DE TV3: Pel dia 15 de desembre l’Ajuntament de Riudaura està pensant en fer un dinar solidari, la recaptació del qual anirà integra a col·laborar amb la Marató de TV3, i han dit a Verregassos si els hi podíem donar un cop de ma. Doncs som-hi. Si voleu menjar amanida i fesols amb botifarra, però sobretot, sobretot, passar un dia solidari amb bona companyia, no ho dubteu pas ni un moment. A l’Ajuntament de Riudaura podreu comprar els tiquets del dinar, a 12€. Tabé hi haurà la possibilitat de menú infantil per 7€. Aquest è el pugrama: al matí, jocs infantils a la zona del centre cívic. Dinarem cap a les 2 aproximadament, a la sala pol·livalent. I encabat, campionat de truc, de Just Dance i de Mario Kart i jocs de taula. Inscripcions: 2€ per participant que, evidentment, també aniran cap a la Marató. Per més informació, us podeu adreçar a l’Ajuntament, o seguir els seus canals de comunicació oficials. Acte organitzar per l’Ajuntament de Riudaura, amb la col·laboració de Verregassos.

 ● TIÓ DE RIUDAURA: Aquest any farem cagar el tió el dissabte 21 de desembre a les 5 de la tarda  a la plaça del Gambeto. I per si de cas, us ha cagat carbó, també tindrem una mica de xiculata desfeta, amb alguna cos per xucar a 2€ per berenar una mica, i poder-vos treure el mal regust de boca del carbó. Aquesta acte l’organitza Verregassos de Riudaura, amb la col·laboració del Pastor de Riudaura, els Cantaires de Riudaura, i del grup de costura, tabé de Riudaura. Us hi esperem amb el bastó a punt!

  QUINA: S’acosta Nadal, i ja tenim els lots preparats. El dia vint-i-sis de Desembre, a les sis de la tarda, i al local de Centre Cívic, torna la nostra QUINA. I a més a més, no ens estem de rè. Junt amb els Caçadors de Riudaura, cardarem la casa per la finestra. Veniu a emportar-vos importants premits. I si encara no heu fet, acabar d’atipar-vos, menjant i bevent al nostre servei de Bar. Vaaaaa.., animeu-vos a acabar St. Esteve amb nosaltres, i a rebentar-vos la paga de Nadal a la QUINA DE RIUDAURA!!.

  NO DEIXEM PERDRE ELS JOCS DE CARTES: Interessant proposta que ha sortit de la branca més jove de Verregassos. A partir del gener, tothom que vulgui aprendre o seguir jugant al truc, el canari, o a la botifarra que estigui al cas a les nostres comunicacions. Els diumenges a les 5 de la tarda, i al Bar Pilar, ens en faran classes, i també, hi jugarem.

 ●  ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA: Us comuniquem que la data triada per realitzar l’Assemblea General Ordinària è el divendres 31 de Gener a 2/4 de 10 del vespre, com sempre, al Bar Pilar. A més, tabé, abans farem la reunió equivalent al mes de desembre, així ja tindrem l’any 219 tancat.

I rè més. Desitjant que passeu unes bones festes, i recordant-vos que si voleu loteria teniu el 30566 que us espera al Fesol de la Sort. ���36:��U

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free