CIRCULAR JUNY DEL 2019

Benvolguts socis:

– Heu sentit que torna a pujar el consum del tabac? Però clar, què vols? Ja fa temps que bona part dels catalans estem molt emprenyats amb tota la collonada del judici del procés. I els pobres culés… Que tornen a navegar a la xampions… Però buenu. Farem el doblet deien… Doncs au, tapoc. La copa a ca’n pixa. I a sobre emprenyats perquè, no carden a fora a l’entrenador. En canvi, els pericos, pubrots, que per una vagada que tenen una alegria i entren a Europa, i estan la mar de contents amb el seu entrenador, va aquest pajaru, i els hi fot el camp, sense dir bén rés. Durant-li’s l’alegria, de Nadal a Sant Esteve. I ara, vent passat tot el reguitzell d’eleccions, encara ens posem de més mala llet, quan veiem, una altre vegada, que els polítics en campanya diuen una cosa, i al cap de poc, “a on vaig dir dic, dic Dídac”. Però és que a més, ara resulta que per anar comprar ibuprofens i paracetamols, abans haurem d’anar a fer cua la metge, perquè no ens els vendran sense recepta. Què voleu, eh…!! Doncs clar que torna a pujar el consum del tabac, coi. D’alguna manera ens haurem de fer passar els nervis, no! Encara sort que ara comença la calor, i ens podrem anar a relaxar fent cues amb el cotxe per anar a marina, voltar una hora més per poder aparcar, i barallar-nos per aconseguir mig metre quadrat a la plaja. Qui’m va parir…. Teniu foc?

 

Però abans de tornar-nos a posar el traje de bany, anem a explicar el estem preparant:

 

  • Nova edició de la Pujada Cronometrada al Rompeculs: En l’incomparable marc de les Festes del Roser, que ja tenim a tocar, aquest proper dissabte dia 8 de juny, Verregassos torna a col·laborar amb la Comissió de Festes, per tornar a realitzar una nova edició de la ja mítica prova. Per tant, si estàs disposat a fer petar el crono, i pulveritzar el rècord de la prova, t’esperem a la plaça del gambeto a dos quarts de set. I si no, si la vols fer més xano-xano, t’hi esperem igualment. Anima’t, i participa-hi!

 

  • XXIª Festa Verregassa: Ja ho sabeu que, aquest any, els de Masterchef volen gravar un pugrama a Riudaura? Ja ho sabeu que els hi faran falta participants? No…? Dons au. Ja ho sabeu. Dissabte 13 de juliol, a les 11 del matí, i a la sala polivalent del Centre Cívic de Riudaura, començarà la festa més ben parida de totes. Començarà la nostra FESTA VERREGASSA. Concursarem al Masterchef, i cap a les dues dinarem (Pica-pica, arròs i postres). Després, farem temps tot fent tertúlia, i/o jocs de taula, i cap a les 6, ballarem una mica de Rock, amb músics i tot. A les nou, soparem (pa amb tomata i embotit), i per rematar-ho, música amb DJ, fins que rebentem! Us podeu apuntar a l’activitat a l’article corresponent a www.verregassos.com, o bé trucat al Sr. Carles Busquets (Cuca), al 608 936 951. Data límit per fer-ho, 7 juliol. IMPORTANT. Cal que especifiqueu de quins àpats voleu participar. I per últim, dir que, fins ara ens hi hem resistit, però aquest any hem cregut oportú fer pagar als socis per toooota la festa, NOMÉS 5€. Això si, pels godais, com sempre, de gratis. Recordeu que, fins a la part final del dia, la festa è NOMÉS PER SOCIS. Som-hi, animeu-vos a passar un dia verregàs, que la cosa pinta molt, però que molt bé!!

 

I de moment, rè més. Que tingueu una bona entrada d’istiu!!

 

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free