CIRCULAR INFORMARTIVA ABRIL 2019

Benvolguts socis:

– A ver, a ver…. Un momento, coi!!. Con la venia de ustet, senyoria. Vale que los guardias siviles veyeran caras de odio, y les diera un espant de miedo, pobretes. Pero és que aquí, quando nos ponemos a hasser miedo,  mire…, nos ponemos. Si hasta les llamamos fill de put, y todo. I que utilissaramos el fairy como arma. Todo y que aquí también tengan un poco de culpa los de Villarriba, eh! Que se ve que a ellos les quedó la paella neta como una patena. I nosotros, eso si que lo tenemos, eh. Que aquí, somos muy limpios.  Però esto si que no, eh!! Que aquí, lo que hassemos con las setas són cassarlas, eh! Que lo que arrancamos són las sebollas, y no pas la setas. A ver si todavia haremos reir… No cardemos, no cardemos pas, eh!!

 

Va, que ja tenim el canvi d’hora aquí, i amb ell, el bon temps. Us explicarem  què tenim apreparat.

 

  • Excursió al salt del Sallent de Rupit: A veure si tenim sort, i plou una mica, perquè el 28 d’ABRIL volem anar a guaitar el Salt del Sallent de Rupit, que diuen que è molt macu. I més, si baixa aigua. Per això ens trobarem a les 9 del matí, a l’aparcament del Caprabo de les Preses, per anar-hi en cotxes petits. La Caminada, que è de bon fer, i apta per tothom, tindrà aproximadament una horeta de durada. Per qui vulgui caminar mitja hora més, mentre els altres reposen, també ens podrem arribar a veure la cinglera de l’agullola. Havent fet, i com no podia ser d’una altra manera, dinarem, cap a les dues, quarts de tres, al restaurant La Rectoria de St. Joan de Fàbregues, que è força per allà mateix. Aquest è el menú adult: De primer, amanida de l’hort amb embotit. I de segon, a triar entre cassola, Vedella amb bolets, o conill a la cassola amb xiculata, o bé, tai a la brasa. Xai, pollastre o llonganisseta. Amb patates rosses casolanes de guarnició. Preu, inclosos postres i cafès, 21€. Menú infantil: A triar entre un plat, mucarrons, o canalons, o llonganisseta, o pollastre, amb un preu d’11€, o bé dos plat. De primer Mucarrons o canalons, i de segon, pollastre, llonganisseta, o xai, per 15€. Tenim temps per apuntar-nos a l’activitat fins el 23 d’abril. I ho podeu fer trucant al Sr. Ramon Font al 699 775 881, o bé a l’article corresponent a www.vwerregassos.com. IMPORTANT. Especifiqueu bé el menú que voleu per facilitar la feina del restaurant. I per caminar, penseu a portar calçat adequat, roba còmoda, i una mica d’esmorzar.    

  

  • Sortida al Cosmocaixa (Museu de la ciència): Doncs ja ho veieu. Estem apreparant una altra sortida, però aquesta, per saber una mica el perquè de les coses. Així doncs, tothom que sigui una mica curiós, o que no sàpiga què cardar aquell dia, i vulgui baixar a la capital, el DIUMENGE 12 DE MAIG, per menys del que costa una teisa, verregassos us ofereix bus i Cosmocaixa. La idea és arribar al museu pels volts de les 10, quarts d’11, i estar-nos-hi fins a quarts de 5 de la tarda, aproximadament. El preu de l’activitat è el següent: Adults 20, i godais, i petits no socis 5€. Amb 5€ de descompte pels socis Verregassos. Una vegada a dins, podrem voltar pel nostre compte, i visitar el que cadascú li roti. Els preus de les activitats/exposicions que es poden visitar a part del museu, costen d’entre 3 i 5€. Amb un descompte del 50% pels clients de Caixabanc. IMPORTANT. Tabé ens haurem d’espavilar pel dinar. Dir que al mateix museu hi ha la possibilitat de cafeteria, o bufet lliure. Us podeu apuntar a l’activitat trucant al Sr. Ramon Font al 699 775 881, o bé a l’article corresponent a www.verregassos.com. El 5 de Maig tancarem les inscripcions. TABÉ MOLT IMPORTANT. A l’hora d’apuntar-vos, cal que especifiqueu si sou clients de Caixabanc, o no. Dada, com ja hem dit, important per l’hora de comprar les entrades, que farem de forma anticipada. Per últim, dir que les places són limitades, i que si no hi ha un mínim de participants, l’activitat no es tirarà endavant.

 

I de moment, rè més. Salutacions

 

ACE Verregassos Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free