CIRCULAR FEBRER DEL 2019

Benvolguts socis:

– Eh que ens queixem sempre que el temps passa volant…? Eh que si…? Que si fixa’t quant fa d’això… Que si sel·la ahir que érem a tal, i que d’aquí quatre dies ja estarem a Pascual…? Doncs mira tu, que potser una colla d’andalusos hi han trobat la solució. I no només aconseguiran que el temps no voli endavant, sinó que el volen fer recular, i tot. El volen fer recular, més o menus, fins al 1975. Quan no hi havia llei de violència de gènere, quan no es podia avortar, quan els nois es feien homes anant a la mili, i quan s’havia de portar mantellina per anar a missa. I no ho han fet pas gràcies a un invent del científic boig amic d’en Mcfly, no. Ha estat mé fàcil. Aquest han votat a VOX. Però és que ara, a més, ens hem enterat, que a Aulot tabé hi ha algú que ens vol fer tirar anys enrere, i es plantegen tornar a recuperar el torus. Doncs posats a mirar enrere, tabé veurem com, fa uns anys, a Aulot ens hi vam haver de posar serius, i un tal Mcdonald’s va haver d’agafar les seves hamburgueses, i cardar el camp un xic cap cot. A veure si hi haurem de tornar. De posar-nos serius,vull dir.

Doncs tot esperant que en Doc no ens hagi de rescatar del passat amb el seu Delorean, anem a veure què tenim per aquest febrer.

  • Mes de Febrer, mes de cobrament de quotes: Com cada any, podeu fer efectiu el pagament de la quota (15€) al següent nº de compte corrent del Banc de Sabadell: 0081 0111 03 0001502454 (oficina del firal). Penseu a posar el vostre nom a l’hora de fer l’ingrés. Per poder agilitar al màxim els cobraments, us demanem que no us excediu del temps límit (mes de Febrer), i així no us apuntarem a la llista negra. IMPORTANT, per evitar que us cobrin comissions, millor que ens pagueu la quota directament a nosaltres. Per fer-ho, podeu passar pel Local Social a propera reunió, el dia 22 de febrer, o bé aprofitar el dia de la calçotada, el dia 24 de febrer.

 

  • Calçotada popular: Mare de Déu. L’any passat en fer 14 que a Verregassos mengem calçots. Anem a per la quinzena? Doncs va, que aquest any ens hi posem aviat. El Diumenge 24 de febrer ens trobarem, com sempre, a sota el Centre Cívic a les dues del mig dia, però sereu benvinguts si veniu abans a donar-nos un cop de mà. A part dels calçots també hi haurà ensaladilla, llangonisseta i tai a la brasa, i postres. Us podeu apuntar trucant al Sr. David Jané (610272875); o bé a verregassos.com. La data límit d’inscripció è el dia 17 de Febrer (places limitades). Aquests són el preus de l’activitat: Soci 8€; no soci adult 20€, i no soci d’entre 5 a 10 anys 8€ (venda de tiquets per als no socis, a l’Ajuntament). Com sempre pels godais è de gratis. Farem tabé el tradicional concurs de salses, amb un magnífic premit per la salsa guanyadora. I, si feu salsa, penseu a portar-nos els tiquets dels ingredient, que us els abonarem. Ep, i sinó voleu menjar amb els dits, penseu a portar-vos els coberts!!

 

 I de moment, rè més. Salutacions

 

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free