CIRCULAR INFORMATIVA DEL MES D’OCTUBRE DE2018

 

Benvolguts socis:

– Us heu fixat en una cosa? Us heu fixat en que cada vegada s’escolta més oi, en lloc d’eh, eh…? I, heu vist com les botigues d’esport ja casi no venen quecs, però si que venen bambes? I que quan escolteu a un que queda a dos quarts de sis, i l’altre li diu “quèèè….?” el primer, en lloc de repetir-li amb cara d’emprenyat “a dos quarts de sis, cony”, li deixa anar a les “cinc i mitja?”. I fins i tot, alguna vegada, en algun sopar popular de per aquí, es convidava a la gent a sopar pa amb tomàquet. Veeergeeeee….. Encara sort que jo em vaig portar les meves tomates per xucar el pa. Gagu’m coi… Si no ens hi posem una mica en seriu, encara ens trobarem algun dia per la fageda tot dient, “ca macu, ca macu….”. La mare que em va parir…

I ara, si teniu un segundet, us explicarem què s’està coent.

  • La Castanyada: Ep, que ja tenim la castanyada aquí. Qui la vulgui celebrar amb nosaltres, ja ho sap. El dijous 1 de Novembre ens trobarem, a la vora del foc, a 2/4 de cinc de la tarda, a on sempre, a la Plaça del Gambeto. Torrarem castanyes, berenarem una mica, i com no, també beurem…, una mica. Com a novetat, aquest any farem el primer campionat de “golf de la castanya”, i tabé el sisè concurs “d’escombres i vol rasant”, amb premi pels que s’hagin guarnit millor per l’ocasió (amo i escombra), per la que voli me lluny. A diferència de castanyades anteriors, aquest any, hem cregut oportú fer pagar les castanyes i els moniatos al mòdic preu de 2€. I el berenar, per qui en vulgui, tabé a 2€. I com sempre, el mateix dijous pel matí, ens trobarem a 2/4 de 10 a la Plaça del Gambeto, per anar fins a La Plana a collir totes les castanyes que torrarem per la tarda (per si la collita no è gaire bona, en tindrem unes quantes de comprades). Recordem que aquest activitat è oberta a tothom, i que es realitzarà juntament amb L’AMIPA de l’Escola Lluís Castells de Riudaura. Doncs això, no falteu a la Castanyada. Ens ho passarem de bé…!!
  • Loteria: Repetim format dels últims anys. Tothom…, repeteixo, tothom que es vulgui fer milionari amb “el grodo de navidad”, que vagi al Fesol de la sort, al carrer de St. Rafel d’Aulot, i que demani pel número de Verregassos. Aquest any tocarà el 53845, i vés tú per on, è el que tenim encarregat. Us recordem que haureu de comprar el dècim sencer. No fem participacions, i per tant, no carreguem ben rè. I no badeu, perquè quan s’acabin, s’hauran acabat.

 

I de moment, rè més. Salutacions

ACE Verregassos de Riudaura

 

 

 

Uneix-te a la conversa

1 comentari

  1. ja veniu a mi….
    ara estic en tramits amb en MORERA.que quan vengui planter tingueu de demanar planter de tomaqueres..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free