CIRCULAR JULIOL 2018

Benvolguts socis:
– Quina pujada al rompeculs! I quines gorres! I quins entrants! I quin rap! I quina vedella! I quin vi! I quin cava! I que bons els Xucu-pà! I quina canya els Seventies! I quin discurs el president! I quines tasses! I quin goig feia la plaça! I quina gentada! I quin ambientillo! I quin temps tan bo ens va fer! I que trempats els barmans! I quin bon record ens deixa la Festa Verregassa d’aquest any!
Perquè aquest any… aquest any EN CARDEM VINT!
 
I com que d’aquí a les Festes del Tura ja ens haurà passat la ressaca, farem el ja tradicional:
• SOPAR DE FESTES DEL TURA. Tothom que vulgui sopar un arròs que la Dolors ens ha assegurat que serà excepcional en homenatge als 20 anys de la nostra associació, que s’apunti abans del DIUMENGE 26 D’AGOST a l’article corresponent a www.verregassos.com o bé que truqui al Sr. Salvador Casalprim (Birosta) al 618 106 396. L’organització del concurs de paelles ens exigeix la inscripció exacta dels participants, així que SEREM ESTRICTES AMB EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ, qui no s’apunti abans del 26, en quedarà fora, després no vingueu a fer el ploricó.
Com en els darrers anys, aquesta activitat està inclosa dins del concurs de paelles que organitza la Penya Aoapix, que aquest any es celebrarà el dilluns 10 de Setembre, al Passeig de la Muralla. Les paelles es començaran a coure a partir de les 8, i el sopar es realitzarà pel voltants de les 10. Aquesta és una activitat oberta a tothom, i el preu serà el resultat de dividir el cost total de la paella. Pels Godais, com sempre, de gratis. Ah, i guarnits amb la samarreta de Verregassos, és clar!
 
• JA TENIM LOTERIA. Quan vulgueu ja podeu passar a comprar el vostre dècim al Fesol de la Sort d’Olot, al carrer Sant Rafel. El número és el 53.845 .
• REUNIÓ D’AGOST. Com que ja toca reposar una mica i no faren pas res fins el sopar de Festes del Tura, aquest mes NO FAREM LA REUNIÓ MENSUAL. Vaja, aquest mes que volies venir, eh…?
I de moment, res més. Bon estiu, verregassos!
ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free