CIRCULAR INFORMTAIVA ABRIL 2018

Benvolguts socis:

 

– Us imagineu que aquest istiu, algun dia d’aquells de tanta xafugor que hagueu baixat a marina, i estigueu cardant el vol pel passeig marítim, us trobeu a algun d’aquest jovent que corre, passejant amb catiusques, pantalons de pana gruixuts, i mitjons de llana, com aquell qui rè? Nooo…? Doncs no sé… Però jo, de moment, ja en som vist algun, amb quec’s d’aquells baixos, mitjons curts, i pantalons arremangats com es porten ara, voltant amb un fred de déu, i amb dos pams de neu. Amb un peus molls que devien potar… Quin jovent…. Podem pa anar bé de cap manera.

 

I mentre anem fent cap a l’istiu, guaiteu el que tenim preparat.

 

  • EXCURSIÓ A BANYOLES. El dia 6 de Maig anirem a caminar xanu-xanu pel lagu de Banyoles. Serà una caminada suau, i apta per totes les edats. A més, i com és sa costum, acabarem la jornada dinant al restaurant “Les Estunes”, amb el següent menú: Pica-pica de primer, i un segon a escollir, per uns 20€ tot plegat, cafès a part. També hi haurà la possibilitat de menú infantil, per uns 12€. A tothom que li faci gràcia que s’apunti a l’article corresponent a www.verregassos.com, o bé trucant al Sr. Ramon Font al 699 775 881. Data límit, sobretot, per poder encarregar el dinar, 30 d’Abril. IMPORTANT, especifiqueu si us quedeu a dinar. Ens trobarem a ¾ de 10 a la petrocat (polígon pla de baix), i sortirem a les 10 en cotxes petits. Va, animeu-vos. Que ja que hi som, aprofitarem per anar a fer una visita a la carpa Ramona!!.

 

  • ROSER DE RIUDAURA. Ja estem a tocar del Roser, i una vegada més, Verregassos hi col·laborarem organitzant la IX Pujada al Rompeculs. Anima’t, i participa-hi en una de les seves diferents categories. Menors (fins a 12 anys), Senior (fins a 40 anys), o Golden Masters, bé, els veteranus de tota la vida (més de 40). Això serà el 19 de maig a dos quarts de set del vespre. Però, durant tot el cap de setmana, segur que la Comissió de Festes, haurà preparat molts i variats actes. Des d’aquí, us convidem a participar-hi. Bon Roser!

 

  • FUM, FUM, FUM. Després de l’exitosa estrena de l’obra Fum, Fum, Fum, us anunciem que hi haurà una nova representació a Riudaura. La data però, encara està per concretar. Us mantindrem informats.

 

I de moment, rè més. Només recordeu que, aquest any….. EN CARDEM VINT!!

 

ACE Verregassos de Riudaura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free