CIRCULAR FEBRER 2018

Benvolguts socis:

– Ens van fotre cops de pal al cap. Ens van fer votar tant si com no, i gràcies al 155. I llavontes, quan no els hi ha agradat el resultat de les eleccions, a uns ens els tancat a la presó, i els altres han hagut de cardar el camp, cames ajudeu-me, cap a Brussel·les. I per si no fos poc, ara ens haurem d’entrenar a cantar CHIRIGOTAS. Si. Ho sabem prou que els catalans no tenim aquell saleru que tenen els andalusos. Però què voleu… Sel·la ser que, almenus a ells, expressar-se d’aquesta manera no els hi è cap delicte d’odi. A veure si a nosaltres tampoc ho è.  Qui’m va parir….. Curnuts i pagar el beure.

 

Però mentre esperem veure com peta tot plegat, us expliquen què estem coent per aquest mes.

 

  • Mes de Febrer, mes de cobrament de quotes: Com cada any, podeu fer efectiu el pagament de la quota (15€) al següent nº de compte corrent del Banc de Sabadell: 0081 0111 03 0001502454 (oficina del firal). Penseu a posar el vostre nom a l’hora de fer l’ingrés. Per poder agilitar al màxim els cobraments, us demanem que no us excediu del temps límit (mes de Febrer), i així no us apuntarem a la llista negra. IMPORTANT, per evitar que us cobrin comissions, millor que ens pagueu la quota directament a nosaltres. Per fer-ho, podeu passar pel Bar Pilar a la propera reunió, el dia 23 de febrer, o bé aprofitar el dia de la calçotada, el dia 18 de Març. Data en que donarem per tancat el periodu de cobrament.

 

  • 14ª calçotada popular: Vaaaaaaa…, que d’aquí poc ja tindrem els calçots a mida. Només faltarà que quedem un dia. Que us sel·la el Diumenge 18 de Març? Doncs som-hi. Ens trobarem, com sempre, a sota el Centre Cívic a les dues del mig dia, però sereu benvinguts si veniu abans a donar-nos un cop de mà. A part dels calçots també hi haurà ensaladilla, llagonisseta a la brasa, i postres. Us podeu apuntar trucant al Sr. David Jané (610272875); o bé a verregassos.com. La data límit d’inscripció è el dia 11 de Març (places limitades). Aquests són el preus de l’activitat: Soci 8€; no soci adult 20€, i no soci d’entre 5 a 10 anys 8€ (venta de tiquets per als no socis al Bar Pilar, i a l’Ajuntament). Com sempre pels godais è de gratis. A més, si voleu optar a un esplèndid sopar per dues persones, no dubteu a participar en el concurs de salses. Ep, i sinó voleu menjar amb els dits, penseu a portar-vos els coberts!!

  

I rè més. Això è el que tenim per aquest començaments d’any. Un any que ha de ser molt, i molt ben parit. I és que aquest any…, EN CARDEM VINT!!!

 

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free