CIRCULAR INFORMATIVA DESEMBRE DEL 2017

Benvolguts socis:

– Doncs si , rè. Que ja tenim el 155 aquí. Després d’uns dies en que tot passava molt de pressa, sel·la com si algú hagués fotut un cop de frenu de ma. Un frenu de ma que ens ha de portar a les eleccions del dia 21. Van ser un dies molt moguts els de després de l’u d’octubre. Que si ara república, que si ara no, que si ara la suspenen, que si és un traïdor, que si esparreco el carnet, que no, que es veu que ara no és un traïdor, hosti doncs ara he de tornar-lo a enganxar. El carnet vull dir….. Però no tot ha anat malament. Ja que, després de tantes manifestacions, i concentracions, heu vist quin goig cardem quan cantem tots plegats els segadors? Heu vist que ja no hi ha gent només movent la boca a partir de la segona estrofa? El que si que hem d’arreglar però, è el tema de les proclames, i el picar de mans. Una de dues. O cardem proclames mé fàcils de seguir, o no deixem picar de mans els qui vagin descompassats. Els carrers seran sempre…

I entre concentració i concentració, mireu el que tenim apreparat per aquest desembre.

  • TIÓ DE RIUDAURA: Aquest any farem cagar el tió el dissabte 16 de desembre a les 5 de la tarda a la plaça del Gambeto. A més, com sempre, tabé hi haurà xiculata desfeta, i alguna altra suspresa. L’acte, que è obert a tothom, s’organitza juntament amb l’AMIPA de l’Escola Lluís Castell de Riudaura, i amb la col·laboració dels Cantaires de Riudaura, i el Pastor de Riudaura. Igual que l’any passat, dir-vos que tenim previst que el tió arribi a la plaça una setmana abans. Per tant, i perquè el puguem tenir ben fart, us convidem a portar-li menjar. Preferentment, llegums secs, oli, llet, llaunes de conserva de peix i aliments infantils.Tot el que no es pugui acabar, ho donarem al BANC DELS ALIMENTS. Animeu-vos a participar. Tant del dia del tió, com per atipar-lo.

 

  • QUINA: S’acosta Nadal, i ja tenim els lots apunt. El dia vint-i-sis de Desembre, a les cinc de la tarda, i al local de Centre Cívic, torna la nostra QUINA. I a més a més, no ens estem de rè. Junt amb els Caçadors de Riudaura, cardarem la casa per la finestra. Veniu a emportar-vos importants premits. I si encara no heu fet, acabar de rebentar de tips, menjant i bevent al nostre servei de Bar. Vaaaaa.., animeu-vos a acabar St. Esteve amb nosaltres, i a rebentar-vos la paga de Nadal a la QUINA DE RIUDAURA!!.

 

  • ESTRENA DE L’OBRA FUM, FUM, FUM: Ja sabem que, de tant en tant, a uns quants Verregassos, els hi pica fer una obra de teatre. Doncs mira tu, aquest, any el hi ha tornat a picar. Després d’uns quants mesos d’assajos, i sota la magnífica direcció de l’Enric Masó, els de VERREQUÈ DE TEIATRU tenen el gust de presentar-nos l’obra “FUM, FUM, FUM”, de Jordi Sánchez. La presentació es farà el diumenge 17 de desembre, a les 7 del vespre,a la sala del Centre Cívic. I estarà emmarcada dins dels actes que es faran aquell cap de setmana a Riudaura, en motiu de la Marató de TV3. Per això, el preu de l’entrada, que serà de la voluntat, anirà destinada a la Marató.

 

  • ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA: Us comuniquem que la data triada per realitzar l’Assemblea è el diumenge 28 de Gener a les cinc de la tarda, com sempre, al Bar Pilar. Abans però, a les quatre, es realitzarà la reunió del mes de Desembre que ens quedarà penjada degut a les festes nadalenques.

I de moment, rè més. Que tingueu tots una bona sortida d’any, i millor entrada. Només recordant que l’any que ve, serà un any mooolt especial per VERREGASSOS. Perquè l’any que ve, en cardem vint! Vint anys de VERREGASSOS. L’any que ve… L’any que ve, la farem grossa!!!

ACE Verregassos de Riudaura.

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free