CIRCULAR AGOST 2017

Benvolguts socis:

– Primer ens van tancar els pixaderus del cap d’amunt del Firal per anar a fer el riu, quan les cerveses ens apretaven  la bufeta. Cert que ara tenim aquests urinaris de posar i treure al mig dels carrers. Però això de pixar, i que tothom et pugui veure, encara que sigui d’esquenes, mira…. depèn com, estronca . A més, anar a canviar l’aigua al canari sense enflairar aquella fragància que desprenien els pixaderus, sobretot després de la primera nit, trobo que no fa tanta festa. Després, ens van haver d’acostumar a que cada vegada hi havia més DJ’s al damunt dels tabladus, enlloc del conjunt de tota la vida, a l’hora de la revetlles al firal. Amb lo bé que ens ho passàvem amb la Salseta, en Janio Marti, o la Rodona, enlloc de tanta música enllaunada. I ara van, i ens treuen les cabines de telèfon. Si, si. Just les que hi havia al costat dels pixaderurs, al cap d’amunt del firal. Cada vegada van caient mé mites de les Festes del Tura. I ara vés tu a saber què coi hi posaran, si è que hi posen alguna cosa. Però tant si hi posen, com si no, quan algú quedi per trobar-se amb algú de verregassos durant alguna nit de les Festes del Tura d’Aulot, segur que quedarà allà, com sempre, a les cabines.

I mentre es van acostant les Festes del Tura, anem a veure quines activitats tenim.

  • SNÒRKEL A LES ILLES MEDES: El dia 20 d’Agost, ens posarem les olleres i el tub d’anar per sota aigua, per explorar les profunditats de les Illes Medes. Anirem amb cotxes particulars, i sortirem a ¾ de 9 de la Petrocat (al poligunu del pla de baix). Cal arribar al Passeig Marítim de l’Estartit, a les 11 menus vint. Recordem que el preu de l’activitat és de 23€ els menors de 12 anys, i de 29 pels mé grans. El preu inclou tot el material (tub, ulleres, i neopré), monitors i volta amb el barcu fins a les Medes, i tornar. Tot i que si algú vol fer servir material de la seva propietat, ho pot fer. L’activitat tindrà una durada aproximada de dues hores. I en cabat, buscarem algun lloc per menjar-nos el pícnic, que prèviament, tothom s’haurà preparat a casa seva, per acabar-la de fer.

 

  •  SOPAR FESTES DEL TURA: Ja ho sabeu no, que pel sopar de Verregassos de les Festes d’Aulot, toca Paella?. Tothom que en vulgui menjar, que s’apunti abans del 30 d’Agost a l’article corresponent a www.verregassos.com, o bé que truqui al Sr. Salvador Casalprim (Birosta) al 618 106 396. Com en els darrers anys, aquesta activitat està inclosa dins del concurs de paelles que organitza la Penya Aoapix, que aquest any es celebrarà el divendres 8 de Setembre, al Passeig de la Muralla. Les paelles es començaran a coure a partir de les 8, i el sopar es realitzarà pel voltants de les 10. Aquesta è una activitat oberta a tothom, i el preu serà el resultat de dividir el cost total de la paella. Pels Godais, com sempre, de gratis. Ah, i penseu a portar la camiseta de Verregassos.

 

  •  CAMISETES VERREGASSOS: Tot i que vam dir que ens posaríem en contacte amb tothom que va encarregar camisetes el dia de la Festa Verregassa, un bon dia per començar-les a entregar seria el dia de el 8 de Setembre, coincidint amb el concurs de paelles. Així que ja ho sabeu. Qui tingui camisetes encarregades, tant si ve a menjar arròs, com si no, el dia 8 les començarem a repartir.
  •  Loteria: Repetim format dels últims anys. Tothom…, repeteixo, tothom que es vulgui fer milionari amb “el grodo de navidad”, que vagi al Fesol de la sort, al carrer de St. Rafel d’Aulot, i que demani pel número de Verregassos. Aquest any tocarà el 18335, i vés tú per on, è el que tenim encarregat. Us recordem que haureu de comprar el dècim sencer. No fem participacions, i per tant, no carreguem ben rè. I no badeu, perquè quan s’acabin, s’hauran acabat.

 

I de moment, ré més. Que acabeu de gaudir de les vacacions.

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free