CIRCULAR INFORMATIVA ABRIL 2017

Benvolguts socis:

 

– Doncs au. Ben fet la calçotada, i amb el canvi d’hora, ja tenim la primavera i el bon temps aquí. Lluny queden ja aquells dies grisos d’hivern, en els que anem a retiru aviat perquè es fa fosc a cap hora. Aquells dies freds i tristois, en que tothom es queda a casa amagat sense sortir. D’aquí no rè, tothom ben mudat pel ram, i amb les avarques a punt, per la fira de l’u de Maig. A punt tabé per St jordi, i començant ja a en flairar les vacances d’istiu. A gaudir, com no, de la Mare de Déu d’agost, i ja tindrem aquí la cercavila de les Festes del Tura. Si rè…, Festa Major de Riudaura, Castanyada, Tot Sants, i canvi d’hora una altra vegada. Colló…. D’aquí a quatre dies,  cap a retiru aviat perquè es farà fosc a cap hora.

 

Però abans que tornem a canviar d’hora, anem a gaudir del bon temps, i de les activitats que tenim preparades.

 

  • Sortida a les Mines de Sal de Cardona: Com ja us vam informar en la darrera circular, el 7 de Maig anirem a Cardona per visitar les seves Mines de Sal, que es veu que estan tant i tant bé. Farem la visita guiada teatralitzada, molt adient per la mainada. Sortirem a les 10 del matí de la parada de la TEISA de Riudaura amb autocar. I com que la visita no la tenim fins a les 4 de la tarda, aprofitarem també per visitar el Castell de Cardona, i potser, si ens dóna temps, el seu centre històric. IMPORTANT, recordeu que dinarem de fiambrera, en una zona que ja tenen adequada per fer pícnic. Aquests són els preus de l’activitat (entrada i autocar): De 2 a 4 anys 18€; de 5 a 11 anys 22€; adults 27€, i els de l’imserso 24,50€. A més, tots els socis gaudirem d’un descompte de 5€, en el preu de l’autocar. Tot i que ja tenim la visita reservada, ens han donat fins a finals de Setmana Santa per poder apuntar més gent. De ser així, el preu de l’activitat, es rebaixaria una mica. Per qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb el Sr. Ramon Font, responsable de l’activitat, al 699775881.

 

  • Caminada: De moment, tot el que us podem dir de la caminada d’aquest any, è que tenim previst fer-la el 28 de Maig. Per tant, us informarem mé detalladament, en la propera circular.

I de moment, rè més. Saludus

ACE Verregassos de Riudaura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free