CIRCULAR FEBRER 2017

Benvolguts socis:

– Després de l’aturada nadalenca, i ara que ja anem de cares al bon temps, Verregassos torna a la feina. Tornen les activitats, tornen les propostes, tornen les reunions…. I mira, parlant de reunions. L’altre dia vaig llegir, ara no em facis dir on, que quasi la meitat de les reunions de treball són improductives, i que s’allarguen innecessariament. I perquè això no passes, aconsellaven fer-ne molt sovint, amb tre o quatre idees clares, limitar-les a quinze minuts, sense menjar ni begudes pel mig, i a peu dret. Hòstia… Ben igual, igual que les reunions de Verregassos. Qui seu aquí? Abel, posa’m un quintu. Per mi, unes braves i ossos d’espinada. Jo vull uns callus. Porta una mica de vi amb graciosa per no fer paret seca. Faltarà un cafè i una ratafia. Abel, un altre quintu….. No sé jo si les nostres reunions seran gaire productives, o no. Però el cert és que, deu ni do les coses que arribem a fer. I amés a més, encabat, encara ens sobra temps per arreglar el mon. Què…. No t’ho creus..? Doncs vine a comprovar-ho. Cada últim divenrres de mes. Cap a quarts de deu i picu, al Bar Pilar. Farem coses, i ens ho passarem bé.

I per mostra, això è el que es va coure a la reunió de Gener.

● Mes de Febrer, mes de cobrament de quotes: Com cada any, podeu fer efectiu el pagament de la quota (15€) al següent nº de compte corrent del Banc de Sabadell: 0081 0111 03 0001502454 (oficina del firal). Penseu a posar el vostre nom a l’hora de fer l’ingrés. Per poder agilitar al màxim els cobraments, us demanem que no us excediu del temps límit (mes de Febrer), i així no us apuntarem a la llista negra. IMPORTANT, per evitar que us cobrin comissions, millor que ens pagueu la quota directament a nosaltres. Per fer-ho, podeu passar pel Bar Pilar a la propera reunió, el dia 24 de febrer, o bé aprofitar el dia de la calçotada, el dia 19 de Març. Data en que donarem per tancat el periodu de cobrament.

13ª calçotada popular: Vaaaaaaa…, que d’aquí poc ja tindrem els calçots a mida. Només faltarà que quedem un dia. Que us sel•la el Diumenge 19 de Març? Doncs som-hi. Ens trobarem, com sempre, a sota el Centre Cívic a les dues del mig dia, però sereu benvinguts si veniu abans a donar-nos un cop de mà. A part dels calçots també hi haurà ensaladilla, llagonisseta a la brasa, i postres. Us podeu apuntar trucant al Sr. Ramon Font (699775881); o bé a verregassos.com. La data límit d’inscripció è el dia 12 de Març (places limitades). Aquests són el preus de l’activitat: Soci 8€; no soci adult 20€, i no soci d’entre 5 a 10 anys 8€ (venda de tiquets per als no socis al Bar Pilar, i a l’Ajuntament). Com sempre pels godais è de gratis. A més, si voleu optar a un esplèndid sopar per dues persones, no dubteu a participar en el concurs de salses. Ep, i sinó voleu menjar amb els dits, penseu a portar-vos els coberts!!

Excursió a les Mines de Sal de Cardona: El dia 7 de Maig ens faria gràcia anar fins a Cardona per visitar les seves Mines de Sal, que es veu que estan tant i tant bé. Estem pensant en fer la visita guiada teatralitzada, mot adient per la mainada. Però per això, ens fa falta ser, com a mínim, un grup de 25 adults, més mainada. I com que è una activitat amb mooolta demanda, ens hem de moure aviat per reservar data. Per això avisem amb tanta antelació. Es tractaria de fer la sortida amb autocar, i dinaríem de fiambrera, en una zona que ja tenen adequada per fer picnic. Aquests són els preus orientatius. Autocar més entrada, 28€ adults, i mainada fins a 11 anys 23€. I com que el Sr. tresorer s’ha estirat, Verregassos subvencionarà en 5€ a cada soci el preu de l’autocar. Per tant, el preu del verregàs sortirà a 23€, i el del godai a 18€. Tenim un mes per confirmar el grup, i reservar la data. Per tant, podeu fer la inscripció a l’articlet corresponent a www.verregassos.com, o bé trucant al Sr. Ramon Font al 699 775 881. No badeu. Tenim un mes per confirmar el grup. Aquesta activitat, és oberta a tothom.

I de moment, rè mes. Saludus

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free