CIRCULAR INFORMATIVA DESEMBRE 2016

Benvolguts socis:

– Per fi!!!!. Per fi ho hem aconseguit. Ha costat suor i llàgrimes, però ja està. Uns fent esport, d’altres anant al dietista, i fent el que ja ens imaginàvem que ens diria abans d’anar-hi. Que no hem de ser tant de vida. En fi, que cremant més i menjant menus, podem dir ben fort, que SI, HO HEM ACONSEGUIT. Tornem a pesar just el que pesàvem abans de l’istiu. Rè, que estem fets uns figurins. I ho hem fet just a temps. Just abans de l’època d’engreix. Nadal. Perquè d’aquí a quatre dies ja hi tornarem a ser. Tant li carda que tinguem al costat aquell cunyat mé puta que ningú, que al davant hi hagi la sogra que no calla mai, o que aquells nebots tant torracollons, no es pugin estar ni un segon quiets a la cadira. Tornarem a estar en família, a taula, per Nadal. Disposats a donar el callu, i portar-nos com uns campeons. Menjant com uns lladres, i quedant farts, i rebotits com rènecs. Com ha de ser!

I mentre comencem a preparar l’àlmax, anem a veure què tenim per aquest mes.

● TIÓ DE RIUDAURA: Aquest any farem cagar el tió el dissabte 17 de Desembre a les 5 de la tarda a la plaça del Gambeto. A més, com sempre, tabé hi haurà xiculata desfeta, i alguna altra suspresa. L’acte, que è obert a tothom, s’organitza juntament amb l’AMIPA de l’Escola Lluís Castell de Riudaura, i amb la col•laboració dels Cantaires de Riudaura, i el Pastor de Riudaura. Igual que l’any passat, dir-vos que tenim previst que el tió arribi a la plaça una setmana abans. Per tant, i perquè el puguem tenir ben fart, us convidem a portar-li menjar. Preferentment, llegums secs, oli, llet, llaunes de conserva de peix i aliments infantils. Tot el que no es pugui acabar, ho donarem al BANC DELS ALIMENTS. Animeu-vos a participar. Tant del dia del tió, com per atipar-lo.

● QUINA: Després de l’èxit de l’any passat, el dia 26 de Desembre, a les 5 de la tarda, i al local de Centre Cívic, torna la nostra QUINA. I a més a més, no ens estem de rè. Junt amb els Caçadors de Riudaura, cardarem la casa per la finestra. Veniu a emportar-vos importants premits. I si encara no heu fet, acabar de rebentar de tips, menjant i bevent al nostre servei de Bar. Vaaaaa.., animeu-vos a acabar St. Esteve amb nosaltres, i a rebentar-vos la paga de Nadal a la QUINA DE RIUDAURA!!.

● ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA: Us comuniquem que la data triada per realitzar l’Assemblea è el diumenge 15 de Gener a les cinc de la tarda, com sempre, al Bar Pilar. Abans però, a les quatre, es realitzarà la reunió del mes de Desembre que ens quedarà penjada degut a les festes nadalenques.

● CAMISETES VERREGASSOS: Com ja us hem recordat en circulars anteriors, no ens queda cap més camiseta en estoc. Per tant, si fa falta, tornarem a fer camisetes de les negres. Tothom que em vulgui que es posi en contacte amb el Sr. Ramon Font al 699775881, o bé que ho digui a l’article corresponent de verregassos.com. Penseu a especificar quantes, i dir les talles que necessiteu. A finals d’any, tancarem el recompte.

● Loteria: Us recordem, que encara sous a temps a comprar el número que sortirà premiat a la rifa de Nadal. È el 33145. Heu d’anar al Fesol de la Sort, al carrer de St. Rafel, i demanar pel dècim de Verregassos. Si en cara no el teniu, no badeu!!

I de moment, i per aquest any, rè més. Que tingueu unes molt bones Festes, i que el 2017 us sigui tant pròsper, com us mereixeu.

ACE Verregassos de Riudaura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free