CIRCULAR INFORMATIVA OCTUBRE DEL 16

Benvolguts socis:

– I vent passat els mesos estivals, ja tenim l’ordre, i la tardor aquí. Torna el fambol, tornen els polítics, tornen els fascicles col•leccionables de la tele, però sobretot, sobretot, sobretot…, torna la mainada a l’escola. Una escola que, cada vegada escoltem més, s’ha de reformar per millorar, entre d’altres coses, l’alt índex de fracàs escolar, i tabé futurs informes Pisa. I per fer-ho, sel•la que ens fixem en com ho fan els Finlandesos. Professors molt apreparats, i reconeguts, estudiar per projectes, i no per assignatures, estimular la curiositat del nen… I tot això amb menys hores de classe que no pas aquí, i sense deures!! Què bé si ho podem aconseguir. Llavors, podrem arribar a casa tranquils, i gaudir de la família tot guaitant que fan a la tele. Mujeres y hombres, Gran hermano, Gran hermano vip, Salvame… I si encara són massa pitits per entendre’ls, sempre ens quedarà el disney chanel. Per cert…, qui sap com es deuen dir aquests pugrames tant educatius a Finlàndia?

I mentre esperem al pròxim nominat, anem a veure què tenim per aquesta tardor.

● LA CASTANYADA: Ep, que ja tenim la castanyada aquí. Qui la vulgui celebrar amb nosaltres, ja ho sap. El dissabte 29 d’Octubre ens trobarem, a la vora del foc, a 2/4 de 5 de la tarda, a on sempre, a la Plaça del Gambeto. Torrarem castanyes, berenarem una mica, i com no, també beurem…, una mica. Porteu carbasses que farem un taller de decoració de carbasses de tots sants, i també un taller de manualitats. Tabé farem el quart concurs “d’escombres i vol rasant”, amb premi pels que s’hagin guarnit millor per l’ocasió (amo i escombra), i per la que voli me lluny. Tot això, pel mòdic preu d’un euru. I com sempre, el dissabte al matí, ens trobarem a 2/4 de 10 a la Plaça del Gambeto, per anar fins a La Plana a collir totes les castanyes que torrarem per la tarda (per si la collita no è gaire bona, en tindrem unes quantes de comprades). Recordem que aquest activitat è oberta a tothom, i que es realitzarà juntament amb L’AMIPA de l’Escola Lluís Castells de Riudaura. Doncs això, no falteu a la Castanyada. Ens ho passarem de bé…!!

● CAMISETES VERREGASSOS: Ja no ens queda cap més camiseta en estoc. Per tant, si fa falta, tornarem a fer camisetes de les negres. Tothom que em vulgui que es posi en contacte amb el Sr. Ramon Font al 699775881, o bé que ho digui a l’article corresponent de verregassos.com. Penseu a especificar quantes, i dir les talles que necessiteu. A finals d’any, tancarem el recompte.

● Loteria: Repetim format dels últims anys. Tothom…, repeteixo, tothom que es vulgui fer millunari amb “el grodo de navidad”, que vagi al Fesol de la sort, al carrer de St. Rafel d’Aulot, i que demani pel número de Verregassos. Aquest any tocarà el 33145, i vés tú per on, è el que tenim encarregat. Us recordem que haureu de comprar el dècim sencer. No fem participacions, i per tant, no carreguem ben rè. I no badeu, perquè quan s’acabin, s’hauran acabat.

I de moment, rè més. Ens veiem per la castanyada

ACE Verregassos de Riudaura.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free