CIRCULAR AGOST DEL 16

Benvolguts socis:

– Ja somus arribat a l’Agost. I com cada any per aquestes dates, els governs, tant el català, com l’encara en funcions, espanyol, es posen molt contents en veure com desapareixen el nombre de persones que estaven apuntades a les llistes de l’atur. I es veu que aquest any, pla més, n’han baixat. El que no sabem, è si han vist tabé, tota aquesta gent que ha sortit al carrer, mòbil en ma, a la caça dels pokemons. Ves, que no siguin aquets, tots els que han desaparegut de les llistes de l’atur. Doncs au…, ja els hem trobat. È ben bé que…..

I tant si us trobeu empaitant aquests pokemons dels pebrots, com si no, això è el que tenim per aquest mes.

● SOPAR, I PREGÓ A LA FRESCA: A l’istiu fa calor, però cap al tard, amb la fresca, ja s’hi està una mica mé bé. I llavors, què millor que parar taules a fora per fer un pa amb tomata i embotit, tot fent-la petar. Us hi voleu apuntar? Doncs va. El dissabte 20 d’Agost, a dos quarts de deu del vespre, i a la pista del Centre Cívic, SOPAR I PREGÓ a la fresca. La mainada soparà una mica abans, a 2/4 de 9. El Pregó començarà a les 10. I, si no veniu al sopar, és totalment gratuït. Teniu temps d’apuntar-vos fins el dia 16 d’Agost. Els socis ho podreu fer, com sempre, a l’article corresponent a www.verregassos.com, o bé trucant al Sr. Ramon Font al 699 775 881. I els no socis, podran comprar els tiquets al Bar Pilar, i a l’Ajuntament. El menú, ja l’hem dit. Pa amb tomata, i bon embotit, amb les begudes de sempre. I els preus seran els següents. Soci 8€; no soci 10€; no soci menor de 10 anys 8€; i pels Godais, de gratis. A més, com que “el pregó” s’allargarà una mica, també hem pensat de rematar-ho amb algun “mojitu”, que ja està inclòs en el preu. CAL PORTAR-SE PLATS, GOT I COBERTS!!

● SOPAR FESTES DEL TURA: Ja ho sabeu no, que pel sopar de Verregassos de les Festes d’Aulot, toca Paella?. Tothom que en vulgui menjar, que s’apunti abans del 30 d’Agost a l’article corresponent a www.verregassos.com, o bé que truqui al Sr. Salvador Casalprim (Birosta) al 618 106 396. Com en els darrers anys, aquesta activitat està inclosa dins del concurs de paelles que organitza la Penya Aoapix, que aquest any es celebrarà el divendres 9 de Setembre, al Passeig de la Muralla. Les paelles es començaran a coure a partir de les 8, i el sopar es realitzarà pel voltants de les 10. Aquesta è una activitat obert a tothom, i el preu serà el resultat de dividir el cost total de la paella. Pels Godais, com sempre, de gratis. Ah, i penseu a portar la camiseta de Verregassos.

● Loteria: Repetim format dels últims anys. Tothom…, repeteixo, tothom que es vulgui fer milionari amb “el grodo de navidad”, que vagi al Fesol de la sort, al carrer de St. Rafel d’Aulot, i que demani pel número de Verregassos. Aquest any tocarà el 33145, i vés tú per on, è el que tenim encarregat. Us recordem que haureu de comprar el dècim sencer. No fem participacions, i per tant, no carreguem ben rè. I no badeu, perquè quan s’acabin, s’hauran acabat.

I de moment, rè més. Que acabeu de gaudir de les vacacions!!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free