CIRCULAR JUNY 20126

Benvolguts socis:

– Aquest hiverren, no va fer hiverren. Encabat, els teladiaris no paraven de dir-nos que el mes de Maig va ser el mé calorós dels últims no sé quants anys, i ho va ser. Així doncs, vam fer el canvi d’asmari començant a enflairar l’istiu amb aquelles ganes. Vam fer el cor fort, i vam començar a escoltar la que amenaça en ser la canço de l’istiu. “La Salxipapa”. Mare de Déu… I ens en cardavem del gran Georgie Dan i el seu “Xiringuitu”. Per tant, estàvem preparats. Doncs rè… Sortim al carrer entusiasmats amb les avarques, la calça curta, i una gorra pel sol…., i no para de ploure, carda fresca, i, fins i tot, neva a muntanya. Emm va parir….!! Aquest temps sel•la ben boit.

Però com que tenim ganes d’istiu, com a molt, ens posarem les avarques amb mitjons, no fos cas qui agaféssim fred. Però pel demés, tot igual. Així que anem a veure què tenim per aquest Juny/Juliol.

● 18ena Festa Verregassa: Doncs si, ho heu llegit bé. Aquest any la nostra Festa es fa major d’edat. Just, just, l’any que els organitzadors són els mé pitits, pitits. I les dues coses, per la nostra Associació, són, com deia aquell, motiu d’orgull i satisfacció. Així que alguns dels nostres godais, juntament amb verregassos de la primera volada, i alguns verregassos mé jovenassos, ens esperen el proper dissabte 9 de Juliol, a les 10 del matí, al Centre Cívic. Porteu roba còmode que es pugui mullar. Però sobretot, CAL QUE TOTHOM PORTI UN MOCADOR PIRATA!. Us podeu apuntar a l’article corresponent de verregassos.com, o bé trucant a la Srta. Carolina Carrillo al 649 589 890. Penseu a especificar a quins àpats assistireu (esmorzar i/o dinar). La data màxima per fer-ho è el dia 5 de Juliol. Recordem que com cada any, la festa è NOMÉS PER SOCIS, I TOTALMENT GRATUITA!!

I de moment, rè més. Que tingueu tots un bon inici d’istiu…

ACE Verregassos de Riudaura

Uneix-te a la conversa

5 comentaris

  1. Es dona per tancada l’inscripció per la 18ª festa Verregassa.
    Gràcies a tetes i tots i veniu amb moooooltes ganes de divertir-vos i passar-vos’ho pipa!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Spam protection by WP Captcha-Free